When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Deadline och plus på vågen!

För första gången sedan 5 januari har jag fått plus på vågen och är sååå jäkla sne på mig själv. Det blev +0,3 kg vilket inte är jättemkt och egentligen väntat med tanke på den skitvecka jag haft. Alldeles för lite sömn och stress from hell har satt käppar i hjulet.

Hade deadline på en rapport idag kl 17:00 och fick iväg den kl 16:57 så det var med nöd och näppe jag hann. Var alldeles skakig i kroppen efter att jag skickat iväg rapporten. Skönt att ha det gjort men imorgon börjar nästa kurs, så ingen rast och ingen ro 😉

2 thoughts on “Deadline och plus på vågen!

 1. det e det där som kallas ”i sista sekunden” ;P Fy vad stressigt!
  Försåt att du e lite sne med tanke på att du inte haft ett enda litet hg plus på hela tiden?
  kan lova att jag ligger +3 kg.
  är så sjukt trött och sliten nu under flytten. känner mig precis som under värsta nattamningstiden. När jag blir trött blir jag sötsugen, så jag har ätit massa kakor och choklad.
  Men om 1, 5 veckor e allt förhoppningsvis klart och då ska jag börja om igen.

 2. Jag är ju precis likadan! Så jäkla sockerkänslig när jag är trött och det går bara inte att stå emot. Man kastas tillbaka till värsta tröttheten under amningsperioden helt klart 😉

  Förstår att det är mkt med din flytt nu men det kommer bli superbra för dig och T 😀

  kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *