When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

VAB igen!

Hela veckan har varit kaotisk! I måndags fick jag åka och hämta 8-åringen i skolan som låg blek och svettig på en soffa när jag kom. På tisdagen fick jag åka och hämta 1-åringen som fått ögoninflammation och feber. Även 4-åringen fick vara hemma eftersom hon blivit så störd på nätterna av allt liv och var jättetrött.

I morse kunde i alla fall 4- och 8-åringen gå tillbaka till förskola/skola och jag har ”bara” haft 1-åringen hemma. Lite mysigt med bara vi två men samtidigt är det en hel del gnäll eftersom hon inte är pigg. Ser ut som hon gråtit i en vecka med sina röda kladdiga ögon. Febern verkar i alla fall ha gett med sig vilket är positivt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *