When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Morgonträning!

Efter att ha lämnat barnen på morgonen åkte jag direkt till gymet för att köra ett pass på knappt 1½ timme. Blev 20 minuter på crosstrainern med höga knän och ”Vakna med the voice” på TV:n.

Sen en snabb runda styrketräning på 30 minuter. Testade en ny övning idag där man liksom vippar på fötterna. Jäklar vad det brände i vadmusklerna! Den ska jag definitivt testa igen.

Sist promenerade jag i rask takt och i intervaller 20 minuter på löpbandet. Tittade på gamla avsnitt av Ellen deGeneres som fick mig att skratta högt så de runtomkring stirrade och antagligen idiotförklarade mig där och då.

Efter duschen blev det 20 minuter i jetmassagesängen. Sååååå skönt! Klockan var då 10:30 och jag gav mig av mot bilen för att köra hem och sätta mig med böckerna. Då ringer de från skolan och meddelar att dottern är sjuk :(

Fick åka och hämta henne på vägen hem och hon var ganska blek och kall. Trodde hon skulle däcka när vi kom hem men hon åt lunch med god aptit och en glass därefter. Nu sitter hon och jobbar med matteläxan och verkar inte alls må dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *