When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Plockgodis gör människor till djur!

Plockgodis

Plockgodis är mitt gift!

 

Idag är det våffeldagen eller trandagen, vad man nu föredrar, och vår ICA Maxi passade på att locka alla kunder med ett riktigt billigt kilopris 25 kr/kg på plockgodis om man samtidigt handlade för 25 kr. 

De äldsta döttrarna var givetvis sugna på att åka dit och jag som är en riktig godisgris sa ju inte nej 😉 

Däremot så såg jag till att vi åkte dit efter kl 19 för att det skulle vara hyfsat lugnt. Ja tjosan! Lugnt var väl allt annat än den situation som rådde runt plockgodiset. Det låg sockerbitar, chokladbitar, hallonbåtar och allt möjligt annat över HELA golvet och det mesta var rejält nertrampat. 

Folk trängdes som flugor runt en koskit och slet och rev i godisfacken för att så snabbt som möjligt roffa åt sig favoriterna innan de tog slut. Två tjejer jobbade arslet av sig och sprang hela tiden runt och fyllde på överallt. Undrar hur många timmar de redan jobbat när vi kom dit? 

Hur som helst fick vi med oss drygt 4 kg godis hem och nu sitter jag här med äldsta dottern+pojkvän och maken och funderar på vad vi ska göra med allt godis. Fan vad girig man är bara för att det är billigt godis! Jag som inte ens ska äta godis kommer hem med mer än 4 kg. Är inte stolt över mig själv när jag tänker på hur jag precis som alla andra trängdes och knuffades för att fylla påsen med gobitarna som jag egentligen ska…eller…borde låta bli! 

Var nu brutalt ärligt! Hur hade du agerat i affären om det säljs plockgodis för 25 kr/kg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *