Kom ihåg mig

Ögonfransförlängning!

Silja gör ögonfransförlängning!

Silja gör ögonfransförlängning!

Har ju gått ner 17 kg och kommit en bra bit på vägen till målvikten och tanken var att jag skulle belöna mig själv med lite fransk manikyr när jag nått mitt andra delmål, -15 kg. Men så besökte jag och äldsta dottern en mässa och kom att prata med Silja Johansson som driver S HUD&SPA på norra Öland.

Ögonfransförlängningen klar!

Ögonfransförlängningen klar!

Just nu erbjöd hon ögonfransförlängning, visste inte ens att man kunde göra sånt, till ett mycket bra pris och där och då bestämde jag mig för att det där måste jag testa. Så det fick bli min delmålsbelöning!

Lånad bild på ögonfransförlängning!

Lånad bild på ögonfransförlängning!

Så idag körde jag över till Öland och det tog Silja 3½ timme att limma på ögonfrans för ögonfrans men oj vilken effekt det blev. Långa filmstjärnefransar har man nu! Tyvärr var det svårt att ta en bra bild men jag har dessutom lagt till en bild jag hittade på nätet där det syns lite bättre hur det faktiskt ser ut.

2 Comments

 • 1
  lindasplace
  20 mars, 2011 - 20:23 | Permalink

  Jätte snyggt och du är så väl värd det!

  • 2
   20 mars, 2011 - 20:26 | Permalink

   Tack! Jag blev jättenöjd :)
   Nu ska jag bara klara av förhållningsreglerna som följde med 😉

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  annonser