When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Smash!

Ett paket med dessa godingar, Smash!, hamnade i brevlådan häromveckan och det blev genast slagsmål här hemma om vem som skulle få smaka. Givetvis fick alla smaka på min påse och den tog snabbt slut vilket är ett bra betyg för detta nya goda snacks.

De små påsarna tog jag med mig till skolan och delade ut till kurskamraterna som glatt hjälpte till och testade. Någon tyckte att de var för salta medan någon annan tyckte de inte smakade salt över huvud taget. Beror kanske på hur mycket salt man brukar äta!? Hur som helst var det sammantagna (helt ovetenskapliga) samlade betyget att Smash! var riktigt gott!

Jag har alltid gillat popcorn men aldrig fallit riktigt för nachos och sånt. Men Smash kombinerar sött, salt och krispigt och det blir underbart gott helt enkelt. En liten strut av majs som ger associationer till popcorn med lite salt yta och sen överdragna med mjuk söt mjölkchoklad. Krispigt och gott och perfekt till fredagsfilmen! Tyvärr tar påsen slut alldeles för fort och jag skulle gärna se den i en större familjeförpackning 😉

Har sett påsarna på ICA och där kostar de ca 20 kr (100 g). Helt klart prisvärt!

Jag är Buzzador och deltar kostnadsfritt i kampanjer där jag får testa produkter och tjänster och berätta för mina vänner. I de flesta kampanjer får jag även låta mina vänner prova. Vill du också bli en Buzzador? Anmäl dig redan idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *