When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Skötväska ”Messenger” från OiOi

Nu när bebistiden är över så har jag börjat rensa bort allt som inte används längre. Hittade min fina skötväska  från OiOi i garderoben där den legat ett tag. Den här väskan har varit en trogen följeslagare under bebistiden och den rymmer allt man kan tänkas behöva ha med sig. En mycket smart detalj är den mjuka termosen där man kan stoppa ner mat som ska hållas kall eller en flaska vatten till välling som ska hållas varm. Dessutom ingår det en lite tjockare dyna att lägga bebis på vid t.ex. blöjbyte.

Men nu behöver jag den inte längre och det känns så synd att den bara står i garderoben så därför säljer jag den nu i mitt loppisstånd Fyndboden. Hittar hela tiden nya gömmor med kläder och prylar så Fyndboden fylls ständigt på med nya rolika och prisvärda fynd.

Brukar du stå på loppis och sälja sånt som blivit liggandes hemma? Vad har du för erfarenheter av det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *