When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Buzzador – Air Wick doftpinnar

Jag är Buzzador och får kostnadsfritt testa produkter och tjänster och ibland dela ut gratisprover.

Den här gången landade ett paket med Air Wick doftpinnar. Fick två förpackningar i dofterna Midnight Blackberry & Vanilla Silk och Cool Linen & White Lilac som jag ska testa själv och ytterligare 10 förpackningar Cool Linen & White Lilac att dela ut när jag buzzar.

Jag satte doftpinnarna i vardagsrummet och startade med två pinnar och har sen testat mig fram till fyra pinnar. En lagom mild doft möter oss i vardagsrummet som känns fräscht. I badrummet satte jag doftpinnar Cool Linen & White Lilac som gör att det alltid luktar liljor och nytvättat linne vilket jag gillar. Av de två dofterna är detta den jag gillar bäst.

Antalet doftpinnar reglerar styrkan på doften och en förpackning räcker ca 1 månad. Priset i butik är 54 kr och är lite mycket för att jag själv ska gå och köpa den.

Men som sagt, Cool Linen & White Lilac luktar otroligt fräscht och gott så kanske får jag abstinens och köper mig en ny trots priset 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *