When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Vinn valfritt plagg från Mysungar!

”Jag tävlar om ett valfritt plagg från Mysungar.se!
Var med & tävla du också – klicka HÄR!”

Jag upptäckte Mysungar.se när vår fjärde dotter var runt ett år gammal och har sedan dess köpt fler plagg än jag kan räkna till. Maria som syr kläderna är superduktig på att sy och tvättar alltid sina tyger innan hon sätter saxen i dem.

Inte nog med att det är riktiga kvalitetskläder, de håller länge i storlek. Min absoluta favorit är Singoallaklänningen som kan användas både sommar och vinter och ofta under ett par års tid. Klänningar har dottern först använt som just en klänning och när hon vuxit har den istället fått bli en tunika och det har fungerat kanonbra.

Den här gången hoppas jag på tur och önskar mig en Mysoverall till yngsta dottern som fyller tre om några veckor. Passa på att tävla du också!

Tävlingen pågår från den 5/9 till den 19/9 kl 23:59!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *