Kom ihåg mig

Tröttare än tröttast!

Trött!Har drabbats av sån där förlamande trötthet som gör att man bara vill dra täcket över huvudet och somna om på morgonen. Mycket oro i kroppen och stora förväntningar på framtiden dränerar mig fullständigt på all energi.

I januari 2011 började jag på en ren Cambridge (Viktprogram) kur och gick på 4 månader ner 20 kg. Sedan dess har jag gått igenom den ena motgången efter den andra och har nu lagt på mig ca 8 kg igen. Känns inte alls bra och bidrar säkerligen till min trötthet.

Har startat om och är nu inne på fjärde dagen på ren kur och vågen visar redan positiva resultat vilket är kul. Målet är att köra ren kur i 3 veckor och gå ner de 8 kg jag gått upp.

Förhoppningsvis ska jag snart börja orka motionera lite också. Tränade flera ggr i veckan fram till december förra året då allting rasade. Har inte tränat alls sedan dess. Därav +8 kg på vågen!

Känner att jag behöver lite positiv feedback, tips och råd!

Hur gör du för att hålla koll på vikten? Dieter, träningsformer eller något annat som du vill dela med dig av?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser