When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

<3<3<3 YouFrame!

Tänker på alla de där härliga ögonblicken som jag lyckats fånga på bild och som i bästa fall blir framkallade, men så kommer jag inte längre utan de hamnar i en låda där ingen ser dem.

Har hittat en riktigt bra grej på nätet, YouFrame, som låter mig göra canvastavlor av mina bilder, alldeles själv! Man får hem ett gör-det-själv-kit med tre ramar och duk och kan på en vanlig bläckstråleskrivare skriva ut de där helt underbara ögonblicken jag fångat på bild, vilket bara det är en bedrift. Perfekt att kunna göra allt själv och snabbt få upp bilderna på väggen på en snygg canvasduk, men också ett riktigt bra present tips!

Med YouFrame behöver jag aldrig mer sörja de finaste bilderna som aldrig blev framkallade 😀
Extra bra är att patroner.se som säljer dem som enda leverantör i Sverige dessutom erbjuder riktigt billiga och bra bläckpatroner med snabb leverans. Som ny kund får du dessutom en bläckpatron eller fotopapper (beroende på vilken skrivare du har) för endast 1 kr!

Kan det bli bättre!

2 thoughts on “<3<3<3 YouFrame!

 1. Hej! Hur gör man med Youframe? Dom hade ett erbjudande på groupon men jag förstår inte hur man ska göra. Hade velat ha tavlan med världskartan, men ska man skriva ut bilderna själv och sätta fast dom på kartan? Kan du förklara :) Tack!! Mvh, Kajsa

 2. Hej Kajsa,
  Mitt inlägg ovan gäller en YouFrame produkt där man själv skriver ut och monterar tavlan. Denna YouFrame produkt finns att köpa på patroner.se.

  I det erbjudande du fått från Groupon så uppfattar jag det som att företaget du beställer av gör ett montage av dina bilder i vald form (ex. världskartan) och sen skickar den färdiga tavlan till dig.

  Av instruktionerna på deras sida så uppfattar jag det som att du gör beställning och betalning först och sen får du en upload länk via e-post där du kan ladda upp alla bilder du vill ska ingå i montaget.

  Här är en länk till sidan med olika montage alternativ. Klicka på det montage alternativ du är intresserad av och följ instruktionerna. Hoppas det blir bra och du får gärna höra av dig och berätta!

  http://yfcanvas.com/effects.aspx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *