Kom ihåg mig

Härliga kläder för mysiga barn!

Jag tävlar om en kortärmad tröja i valfritt tyg från Mysungar hos Agnes!

När fjärde dottern vad runt året hittade jag Mysungar på nätet och föll genast för de vackra singoallaklänningarna. Köpte på försök en klänning till dottern och sen var jag fast. Det var 4 år sen och jag har nu tappat räkningen på alla vackra klänningar som Maria på Mysungar sytt till mig genom åren.

Här är ett urval av de senaste klänningarna jag fått hem från Mysungar! Av någon anledning lyckas jag inte få bilderna på de andra två klänningarna att synas så här kommer länkar istället till Singoalla klänning brun blommig och Omlott klänning röd klöver (fast vår är turkos).

Vissa har gått i arv till lillasyster och andra har vi gett bort eller sålt vidare när de blivit för små för det är alldeles för fina och kvalitativa klänningar för att de ska bli liggande i en låda på vinden.

Passa på och tävla hos Agnes och ta chansen att vinna en tröja i valfritt tyg! Lycka till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser