When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

I´m in love!

Testpilot hos Smartson!
Arla SmetanaFick en kupong i brevlådan för ett tag sen och häromdagen var jag till affären och fick då med mig en burk Smetana hem. Vad hade jag förväntat mig? Inte så mycket faktiskt!

Just denna kväll hade vi sommarvärme och grillen tändes för första gången i år. Vanligtvis är vi en familj som älskar creme fraiche och alltid har minst en burk stående i kylskåpet. Det är en stående punkt på våra shoppinglistor när det ska handlas. Du har säkert egna punkter på din lista som ALLTID måste vara med 😉

Bestämde mig i alla fall för att byta ut den vanliga creme fraichen mot Smetana och göra en aioli till det nygrillade köttet. Vi brukar köra den enkla varianten och blanda ner färskpressad vitlök, riktig majonnäs och lite salt och peppar. Jag kan lova att smaklökarna gjorde volter efter första tuggan!

Smetana är så mycket mer än creme fraiche! Mycket krämigare, gräddigare, lagom syrlig och smälter riktigt i munnen. Så jag kan utan att överdriva säga att I´m in love och Smetana har inte sett vårt kylskåp för sista gången :)

Jag är testpilot hos Smartson och har fått testa Smetana. Vill du veta vad de andra testpiloterna tycker kan du läsa deras blogg!

Vill du också testa olika produkter helt kostnadsfritt? Då ska du ansöka om att bli testpilot!

2 thoughts on “I´m in love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *