Kom ihåg mig

Härliga bakprylar!

Jag är ingen bakfantast men älskar alla fantastiska bakprylar som skålar, slickepottar, formar, strössel och annat. Därför kan jag ju inte motstå detta härliga paket med vispskål från IB Laursen, slickepott från Rice och vackra bull- muffinsformar från KalasForm.

 

Just nu kan du vinna detta fina paket hos Godafrestelser.blogg.se i samarbete med FikaMera! Du får själv välja färger på alla tre produkterna så skynda dig att vara med och tävla :)

3 Comments

 • 1
  30 mars, 2012 - 16:44 | Permalink

  Roligt att du tipsar om min tävling :) Lycka till i tävlingen!

 • 2
  1 april, 2012 - 11:59 | Permalink

  Sv Tack för dina fina ord i inlägget här (http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/march/jajamen-jag-ar-egoist.html). Är helt övertygad om att personen i fråga är ganska ovetande, men jag lägger inte så jättestor energi på såna kommentar. Ibland känner man dock för att svara 😉

 • 3
  2 april, 2012 - 00:37 | Permalink

  Jag är svag för Ib Laursen, såå mycket fint dom har! :)

  Sv. jodå, jag funderar på att beställa en till sån plånbok. En blå kanske, till mig… 😀

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  annonser