When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Dö hemska vinter…dö!

Ja jag menar vartenda ord av rubriken! Är så evinnerligt trött på alla sjukdomar som aldrig verkar ta slut. Lillstrumpa har varit nästan konstant förkyld sedan slutet av november och själv har jag gått igenom ett antal förkylningar, feber, halsont och som grädde på moset en rejält lunginflammation.

Insjuknade rejält på nyårsdagen och låg hemma i 5 dagar med hög feber, diarré, kräkningar och lättare hosta. Var till slut så uttorkad och hade mycket ansträngd andning att jag ringde 1177 som rådde mig att åka in till jourmottagningen. Detta var på trettondagen! Tog mig en evighet, trots makens hjälp, att få på mig kläder och ta mig dit trots att det endast tar 6-7 minuter att köra.

Ganska omgående konstaterade läkaren att jag var i så dåligt skick att ambulans tillkallades som körde mig till akuten. Där fick jag för första gången veta att jag hade en kraftig lunginflammation och senare fick jag också veta att jag höll på att drabbas av total sepsis (blodförgiftning) då de kunde se att jag hade bakterier i blodet.

Efter ytterligare 5 dagar på Infektionsavdelningen fick jag åka hem och satt som ett kolli ytterligare en vecka innan jag började kunna klä på mig själv, äta ordentligt och gå tillbaka till skolan.

Så fort jag avslutat min hästkur med penicillin åkte jag på en rejäl förkylning och sen har förkylningarna i princip avlöst varandra. Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter senaste förkylningen som fortfarande har mig i sitt grepp men greppet har börjat släppa. Det går åt rätt håll!

Så förlåt mig om jag vrålar…DÖ FÖRBANNADE VINTER…DÖ!!!! i  hopp om att alla förkylningar och sjukdomar försvinner med den 😉

One thought on “Dö hemska vinter…dö!

 1. Hujeda mig, ja vi har haft envisa förkylningar här med…

  Kul att du vill delta i min tävling, de är perfekta till allt kan jag lova.
  Får jag bara be dig skriva kommentaren i tävlingsinlägget 😀
  Kan bli förvirringar annars 😉

  Ha det gott och hoppas det ger sig NU…

  Kramekram!

  http://blogg.alltforforaldrar.se/mylovleykids

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *