When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Millicano vs Nescafe

Här hemma dricker vi mest Nescafe och vi har genom åren testat andra märken på snabbkaffe men inte hittat någon utmanare värdig namnet.

Därför var det med stor spänning vi öppnade burken med Gevalia Millicano här hemma. Jag kunde snabbt konstatera att Millicano är en värdig utmanare som ska testas fler gånger! Vid jämförelse med Nescafé är Millicano lite mer finmalt och löser snabbt upp sig i koppen.

Smaken är kraftig och robust precis som jag gillar mitt kaffe och Millicano passar till min glädje utmärkt i mina Caffe latté! Ett litet minus är att det är dyrare än Nescafé. Har inga exakta siffror på kostnaden men vet att den är lite dyrare än konkurrenten. Frågan är om kostnaden överväger det goda kaffet?

Har du testat Millicano? Vad tycker du om detta nya snabbkaffe?

Jag är Buzzador vilket innebär att jag får delta i olika kampanjer och testa produkter utan kostnad! Vill du också bli Buzzador? Läs mer här och registrera dig idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *