When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Nya mössor till flickorna!

Älskar mössor just nu och kan inte få nog av alla fina, vackra och tuffa mössor! En favoritdesigner av mössor just nu är Lilofant som syr mer än bara mössor och i fantastiska tyger med färgglada och härliga mönster.

Åpplemössan har vi även i lila men den finns i flera färger. Likaså stjärnmössan. Den finns i ett flertal olika färger. Har du inte upptäckt Lilofant än så gör ett besök på hennes FB-sida och titta på alla foton av vackra tyger och klädesplagg.

Hon har också en hemsida men det finns mkt mer att se på FB 😉

Behöver jag säga att tjejerna älskar sina mössor! Ska se om jag lyckas fota dem imorgon bitti så får ni se dem med mössorna på också.

One thought on “Nya mössor till flickorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *