When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Min nya älskling!

C3 Kapselmaskin M2 C3 Kapselmaskin M2

Fick ett erbjudande från Mecenat som jag inte kunde tacka nej till och två dagar senare står den här! Så vacker och så blänkande ny och fin. Och vilket kaffe den brygger sen…ojojoj! I´m in heaven :)

Maskinen är en C3 kapselmaskin M2 och finns i svart eller silver. Med en vattentank på 1,2 liter kan man göra många koppar kaffe och den har en kapseluppsamlare för upp till 8 kapslar. Bara att stoppa i en kapsel och trycka på en knapp. Finns tre knappar för de tre olika storlekarna på kopp man vill ha.

Det negativa är kanske att den väsnas lite mer än jag tänkt mig och att det inte går att få in ett typ lattéglas utan bara koppar i vanlig eller liten storlek. Men det kan jag leva med!

Som heltidsstuderande med Mecenatkort så får man emellanåt en hel del bra erbjudanden och detta var bara för bra för att vara sant. Leveransen gick blixtsnabbt och nu kan jag när som helst unna mig en riktigt god kopp kaffe.

Med Mecenatrabatten så kostade C3 kapselmaskinen M2 + 120 kaffekapslar 799 kr. Den finns också som ett billigare alternativ för 499 kr. Enda skillnaden är att det bara följer med 20 kapslar.

Utan Mecenat-rabatten ligger kapselmaskinen på mellan 1.290-2.300 kr. Den billigaste jag hittar är på NetOnNet för 1.290 kr men då utan kapslar.

Ett stort sortiment på olika kapslar erbjuds. Finns ett flertal espresso varianter, bryggkaffe, koffeinfritt kaffe,  te och choklad.

Givetvis finns det prova-på-paket med kapslar av olika sorter för att man ska hitta sin favorit men jag bestämde mig även här för att anta ett erbjudande om ett större paket för en billig peng.

Köpte till ett paket med ytterligare 80 kaffekapslar för endast 224 kr och kommer säkert att komplettera med både te och choklad framöver.

Så nu har jag 200 koppar ljuvligt kaffe att se fram emot i vinter :)

C3 Kapselmaskin M2

2 thoughts on “Min nya älskling!

 1. Tack för ett superbra inlägg och recension!
  En fråga bara, är maskinen bra för att koka te? Går det smidigt att koka te och går det att enbart få hett vatten eller måste man använda det te som kommer med kapslarna?
  Tänkte passa på att köpa denna för både kaffe och te eftersom jag har varken kaffebryggare eller tekokare ännu =)

  Tack på förhand!

 2. Hej Jonas,
  Vad kul att du tyckte om min lilla recension :)

  Du kan få enbart varmt vatten också och använda som te-vatten på vanligt vis. Kobbs har gott te i kapslar som jag gillar, men finns bara i tre smaker, Himlagott, Earl Grey och Citron&Lime. De säljs bara hos lofbergslila.se och jag har inte hittat dem någon annanstans.

  Däremot finns det andra märken som Étea (endast ett svart te), och Cagliari. Från Cagliari har jag testat smakerna kamomill (Camomilla) och citron (Tea al limone). Först när jag fick hem dem upptäckte jag att det var sockrade varianter, som givetvis smakar riktigt gott, men är rejält söta. Finns säkert utan socker också.

  Sist jag beställde hittade jag dessutom mjölk kapslar (Milky Dream) från Chicco Doro som går alldeles utmärkt att blanda med espresso för att få en latté.

  Ytterligare märken för kaffe är Ècaffè och Tchibo som har flera bra espresso kaffe att välja bland. När jag tänker efter så har Ècaffè ett svart te också men det har jag inte testat.

  Jag brukar beställa mycket från http://www.delico.se men Kobbs finns ju bara hos http://www.lofbergslila.se.

  Berätta gärna om du hittar fler leverantörer eller märken som säljer Caffitaly kapslar eller bara för att berätta hur det går med din C3 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *