Kom ihåg mig

Smartson testpilot: Braun Silk-épil 7 Dual Epilator

Braun Silk-épil 7 Dual Epilator

Brukar du raka benenvintern? Rakar du armhålorna och bikinilinjen bara på sommaren? Nu finns det en ny epilator som är så effektiv och snäll mot din hud att du kan använda den överallt på kroppen, året runt!

Jag tror att jag rakar det mesta med hyvel men just benen brukar det bli med epilator. Tycker det är effektivast och gör faktiskt inte så ont som man kan tro. Men det är kanske en vanesak!? För att raka armhålorna och bikinilinjen med epilator har jag inga goda erfarenheter av.

Kanske är Braun Silk-épil 7 Dual Epilator annorlunda mot min gamla epilator. Kanske kan den göra min tredagarsstubb till en treveckorsstubb? Visst vore det fantastiskt om det dessutom gick att genomföra med minimal smärta :)

Har du testat epilator förut? Skulle du kostnadsfritt vilja testa epilator? Då ska du anmäla dig som testpilot hos Smartson så kanske du blir en av de 20 testpiloterna Smartson söker just nu för att utan kostnad testa Braun Silk-épil 7 Dual Epilator.

Är du motiverad och intresserad? Ansök då som Testpilot senast den 7 december

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser