When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Smartson testpilot: Gigaset SL910!

Gigaset SL910 är en hemtelefon som bryter ny mark och är med sin stora pekskärm lätt att förväxla med en nyare smartphone. Förutom att vara första hemtelefon på marknaden med pekskärm så bjuder den på ett flertal funktioner som gör vardagen lättare.  Den stora 3,2″ pekskärmen gör det enkelt att läsa och navigera och tillsammans med det smidiga användargränssnittet så får du snabb tillgång till en mängd samtalsfunktioner.

Nu har du möjlighet att vara med och testa världens första hemtelefon med pekskärm! 

Det är som vanligt helt kostnadsfritt att delta som Testpilot och det enda Smartson kräver från dig är att du delar med dig av dina åsikter på en gemensam blogg samt fyller i ett utvärderingsformulär i samband med testets slut. Gigaset är nyfikna på vad du som konsument tycker om deras produkter, både ris och ros!

Vill du veta mer innan du anmäler dig?

Ansök senast 24:e november!

One thought on “Smartson testpilot: Gigaset SL910!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *