When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Smartson testpilot: Dacia Duster!

Dacia Duster

Nu söker Smartson 10 stycken testpiloter som en långhelg får testa nya Dacia Duster. Jag skulle absolut inte ha något emot att få testa denna smarta SUV, speciellt som vi har börjat titta på ny bil då vår gamla är 10 år gammal nu.

För oss blir det mycket stadskörning, lämning och hämtning på skola och dagis, storhandling, pendling till och från jobb, lämna och hämta tonåringar på de mest konstiga platser dygnet runt och så besök hos vänner förstås. Så visst borde väl denna SUV passa oss utmärkt!

Här kommer lite info om bilen och vill du veta mer så finns det här!

Dacia Duster är en fullfjädrad, rymlig SUV med fyrhjulsdrift för under 140 000 sek. Med förhöjd markfrigång och tilltagna frigångsvinklar har den alla egenskaper som en riktig terrängbil ska ha.

Men Duster är mer än så; den passar utmärkt för familjen där alla sitter högt och med ett bagageutrymme475 liter med alla säten uppfällda finns plats även för packningen på weekendresan.  Fäll baksätet och få plats med 1 636 liter och med främre passagerarsätet fällt finns plats för t ex skidor på 2,5 meter. Dusters rymliga kupé erbjuder med andra ord bra komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning.

Anmäl dig senast på söndag 13/11!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *