Kom ihåg mig

Smartson testpilot: Werners Flingsalt!

Werners flingsalt

Smartson och Werners Gourmetservice söker 1500 Testpiloter till Werners Flingsalt, ett naturligt smakrikt salt med tydlig sälta utan bitterhet. Utvunnet ur underjordiska havsbäddar vid Pyramid Hill. Det är såklart helt kostnadsfritt att delta som Testpilot. Det enda som krävs från dig som Testpilot är att ge din åsikt om Werners Flingsalt i en gemensam blogg samt att betygsätta flingsaltet vid testperiodens slut.

Jag älskar flingsalt på klyftpotatis, Mozarella-sallad med massor av solmogna tomater, på kött/fisk/fågel och på brödskorpan. Vad brukar du använda flingsalt till?

Ta hem finkrogens smaker till ditt kök. Ansök senast söndag den 9:e oktober!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser