When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Hon börjar bli stor!

Hittade några gamla kort på äldsta dottern som på tisdag fyller 19 år. Herregud, vart har åren tagit vägen. På första bilden är hon 9-10 månader och kryper för första gången på gräs. Lite läskigt kommer jag ihåg att hon tyckte det var, men hon vande sig snabbt och försvann sen fort över gräsmattan mot vattnet som hägrade nere vid bryggan. Många bilder på potträningen blev det och en och annan cool bild som den tredje där maken har stylat henne med solbrillor.

Lillstrumpa fyller 2 år om en månad så det är ju hela 17 år mellan äldsta och yngsta dottern. Härligt men ibland jobbigt då behoven är så totalt olika. För lillstrumpa handlar det mest om att få mat när hon är hungrig, sova när hon är trött, gosa när hon är ledsen och att man upprepar och bekräftar allt hon säger. Så länge det fungerar är allting solsken!

Äldsta dottern har helt andra behov! Där handlar det mer om körkort, nästa fest, en axel att gråta mot när pojkvännen efter 2 år gör slut, vilka skor som är snyggast, jobb, resor och när hon kan flytta hemifrån.

Inte helt lätt alla dagar att tillgodose allas behov. Ibland blir det kaos eftersom ju mindre barnen är ju fortare måste man besvara deras behov och då får de äldre vänta. Vi har fem döttrar som är väldigt olika varandra till sättet men som alla är världens vackraste :)

Kan bara konstatera att vi är miljonärer när det kommer till kärlek!

2 thoughts on “Hon börjar bli stor!

  1. Ja,galltål har jag också hört ska vara bra. Har faktist aldrig tänkt på att köpa det,men efter det inlägget så var det tre stycken som rekommenderade galltvål,kanske ska man prova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *