Kom ihåg mig

Smartson testpilot: AKTA GRACO BeLogic!

Testa nya BeLogic från AKTA GRACO. En bakåtvänd bilbarnstol för barn från 9 månader till 4/5 år (9-25 kg). BeLogic är den första bilbarnstol som klarat det tuffa Plus testet, upp till 25 kg!

Plus-testet är utvecklat för att visa hur bilbarnstolen skyddar barnet under de mest påfrestande situationer. I Plus-testet utsätts bilbarnstolen för tuffare krav än de som finns i R44-reglementet. Vi söker 10 Testpiloter som vill testa AKTA GRACOs bilbarnstol BeLogic. Under en månad bloggar du om familjens åsikter och upplevelser samt betygsätter produkten i en utvärdering i slutet av testet. Som tack för ditt engagemang får du behålla bilbarnstolen.

Vi har i alla år haft AKTA GRACO stolar till barnen och nu är det dags att byta så visst vore det roligt att få testa en av deras senaste och bästa modeller. Vill du veta mer om AKTA GRACO Be Logic kan du titta på denna lilla film!

Ansök som Testpilot nedan senast 6:e september!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser