When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Buzzar AntiLice!

AntiLice

Så här i lustider är det perfekt att få buzza om lusmedlet AntiLice! Vartenda år bryter det ut på förskolan och/eller skolan och vissa år har flickorna klarat sig och andra år har vi haft ett litet helvete med behandlingar och luskamning.

Många tårar har fällts och som det inte vore nog så måste man ju göra om behandlingen en gång till efter en vecka. Hua!

Men nu finns AntiLice som kväver löss och ägg (gnetter) i en enda behandling och kan användas från 6 månader! Eftersom det inte innehåller några gifter kan lössen inte heller bli resistenta mot AntiLice utan man kan använda det hur många gånger som helst.

En behandling och 8 timmar räcker så upptäcker man lössen på em kan man utan problem skicka barnen till skolan/förskolan dagen efter helt lusfria. Bra va!

Tyvärr har vi för en gångs skull inte haft ett enda utbrott av löss så vi har inte fått testa AntiLice. Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag är nästan lite besviken att vi inte fått löss så vi fått prova AntiLice.

Som Buzzador får jag delta i en massa spännande produktkampanjer där jag helt gratis får testa olika produkter. Det enda jag förbinder mig att göra är att prata om produkten, dela ut gratisprover och i slutet av kampanjen rapportera vad jag och alla som testat produkten tyckte om den.

Låter det spännande? Vill du också bli Buzzador? Anmäl dig redan idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *