When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Bröllopsdag!

    

Igår lördag den 23/7 firade vi vår 17:e bröllopsdag! Vilken dag det blev! Har ni läst mitt tidigare inlägg så vet ni att dagen började med ett akutbesök för min del p.g.a. mitt 7:e gallstensanfall på drygt 3 veckor.

Det började alltså inte bra och jag var utslagen hela dagen i stort sett. Middagen maken hade planerat fick ställas in och konserten med Håkan Hellström och The Ark fick jag också ge upp. En överlycklig kompis till dottern fick min biljett och de hade haft jättekul och hamnat precis framför scenen :)

Efter att ha varit tillsammans i 23 år känner vi varandra väl och maken var mer bedrövad av mitt dåliga skick än att vi missade att fira vår bröllopsdag. Som plåster på såren åkte han iväg på em och kom hem med en enorm bukett vackra blommor och en present som visade sig vara ett glashjärta på fot med belysning <3

Han är inte snubben som lägger en massa pengar på romantiskt tjafs eller prydnadssaker men denna klarröda glaspjäs hade han inte kunnat motstå och förklarade med kärlek i rösten att han såg två sammaflätade hjärtan som glödde med en passionerad eld och då tänkte han på oss 😀

Så detta är min nya favoritpjäs här hemma 😀 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *