Kom ihåg mig

En lugn söndag!

Efter en hemsk lördagskväll med gallstensanfall (igen) har jag sovit hela natten och vaknade vid 7:30 av lillstrumpa som ropade. En snabb frukost med Gammaldags filmjölk, kokosflarn och gårdagens jordgubbar och sen packade vi lite fika och begav oss till lekplatsen för att träffa mina väninnor med barn.

Blev en härlig utflykt och barnen lekte och sprang runt på lekplatsen/fältet i över en timme. Som snabbast stannade de till och slängde i sig lite dricka och frukt och sen iväg igen. Perfekt för oss mammor som kunde slappna av och småprata medan barnen lekte :)

 

Väl hemma igen blev det lättlunch med mozarellasallad och grekiskt lantbröd som hela familjen älskar. När alla var mätta och nöjda var det dags för lillstrumpa att sova middag och Thea och Tuwa slängde sig i poolen för dagens första, men inte sista, dopp.

Eftermiddagen förgylldes också av äldsta dottern som kom hem på besök från Byxelkrok (norra Öland) och stannar över natten. Nästäldsta dottern lyckades tjata sig till ett besök på Hansa City och Modehuset så jag tog med mig de tre äldsta flickorna och åkte iväg dit en stund.

Hann inte vara där mer än 45 minuter innan maken ringde och berättade att svärisarna kommit på besök och ville att vi skulle komma hem så då var det bara att köra hem igen. Gjorde inget för vi drev mest bara omkring och det besparade mig säkert några hundralappar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser