When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Ny pool!

Trots det sunkiga s.k. sommarvädret så skiner solen till och från idag och det var dags att pumpa upp den nya poolen. Barnen och maken turades om att pumpa och efter en del gnölande och kämpande var den äntligen klar att fyllas med vatten.

Lillstrumpa tyckte det var hysteriskt kul att slänga sig över kanten och ner i poolen (utan vatten) och fick en liten chock när vi hade börjat fylla vatten och hon helt plötsligt blev blöt.

Vi hade först inte tänkt köpa någon pool i år med tanke på lillstrumpa och säkerheten men eftersom det varit så dåligt strandväder och barnen trots allt vill bada insåg vi att pool nog ändå är det bästa alternativet. Vi får helt enkelt hålla extra bra koll på lillstrumpa i trädgården så hon inte trillar i.

Tyvärr lutar vår tomt precis överallt och trots att det ser rakt ut från början så visar det sig snabbt när man väl fyllt i vatten i poolen att det faktiskt är en liten lutning. Önskedrömmen är att få riva upp hela trädgården (läs gräsmattan) och jämna allt med marken och sen rulla ut helt ny färsk gräsmatta. Lyx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *