When nothing goes right…..go left! | | | Allt mellan himmel och jord som berör och upprör en 5-barnsmor!

Avslutning simskola!

Idag var det äntligen dags för Theas simskoleavslutning efter 4 veckors träning varenda dag. Hon har gjort stora framsteg och mitt mammahjärta är så stolt.

Nu kan hon utan problem skjuta ifrån kanten och glida med huvudet i vattnet och sen simma både bröstsim och ryggsim 25 m. Hon har t.o.m. dykt från kanten vilket var mer än jag hoppats på.

Inget stildyk kanske utan mer liknande döende svanen men ändå. Hon dök från kanten!

Totalt sett har hon klarat av 4 st märken. Blå och gula Baddaren, Pingvinen silver och Sköldpaddan.

Avslutningen inleddes med lekar och sen en tur runt hela äventyrsbadet innan lärarna simmade ett medley på 4×50 meter och barnen fick se hur de olika simsätten ser ut på riktigt.

Medley börjar alltid med ryggsim i vattnet och fortsätter sedan med bröstsim, fjärilssim och sist frisim. Som gammal simmare rycker det lite i simmartarmen och jag fick god lust att slänga mig i vattnet och simma några längder.

Men det får bli en annan dag 😉

I omklädningsrummet passade lillasyster Tuwa på att testa skåpen och på vägen hem stannade vi till på Giraffens köpcentrum för att handla lite inför kvällens taco-buffé. Just idag erbjöds ansiktsmålning så Thea valde dagen till ära att bli förvandlad till en isbjörn :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *