Kom ihåg mig

Sick-as-a-dog!

Har varit frånvarande ett par dagar och ska kortfattat försöka förklara varför!

I tisdagsnatt (mellan måndag och tisdag) fick jag ett gallstensanfall och klarade det ganska bra med de starka smärtstillande som läkaren skrivit ut. När jag vaknade på morgonen hade jag fortfarande ont så jag tog en dos till och tänkte att nu går det säkert över. Då kom illamåendet!

Spydde som en kvast och fick 1-2 timmars vila innan det var dags igen. Så höll det på hela dagen igår och när sista omgången vid midnatt var avklarad kunde jag äntligen lägga huvudet på kudden och sova ut ordentligt. Är som en ny människa idag och mycket piggare men fortfarande trött.

Tyvärr innebar detta att vi fick ställa in resan till Byxelkrok (norra Öland) idag för att hälsa på äldsta dottern. Vi får försöka boka in en ny dag, för åka det ska vi 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

annonser