Monthly Archives: september 2012

Lillstrumpas mössamling!

På begäran kommer här en bild på lillstrumpas hela (nästan) samling av mössor. Mössorna är köpta från Assitulgo, UNIKA.SMÅ. (webshopen har upphört men kika gärna in på deras blogg där det emellanåt kommer att tipsas om Tradera auktioner med ett fåtal plagg),  dOddA-design, Lilofantdesign.se och Mysungar.se. Alla går att hitta på Facebook men de två sistnämnda har även egna webshopar.

Idag blev det dessutom en ny mössa till mellandottern från Name It. Jag kan helt enkelt inte få nog av mössor till barnen. Det är ju en så snygg accessoar och just nu finns det mängder med härliga mönster och färger på tygerna.

Ett paket från UNIKA.SMÅ.

Idag landade sista paketet med mössor i brevlådan. Tack snälla UNIKA.SMÅ. för mössorna som kom i posten idag :)

Eftersom jag är en mössoholic har minstingen en hel bunt med vackra mössor så denna gången fick det bli till ett par av de andra döttrarna. Jättetråkigt att webshopen stängt men för den som ändå vill följa UNIKA.SMÅ. går det att läsa den nystartade bloggen.

Fina fynd idag!

Fina fynd från Name It (2012-09-20)
Name it butiken i Hansa City (Kalmar) stänger för gott vilket är tråkigt, men idag och ett par dagar framåt bjuds det på massor av fynd med 50% på allt i butiken :)

Mycket är redan nedsatt på REA så tightsen kostade bara 20 och 30 kr styck. Har laddat mellandotterns garderob med en massa kläder inför höst och vinter.

Blev 6 par tights, en lång tjockare tröja, en långärmad tröja, en klänning, en mössa och ett diadem. Allt för 400 kr! Skulle gärna fynda så billigt lite oftare 😉

Vinn valfritt plagg från Mysungar!

”Jag tävlar om ett valfritt plagg från Mysungar.se!
Var med & tävla du också – klicka HÄR!”

Jag upptäckte Mysungar.se när vår fjärde dotter var runt ett år gammal och har sedan dess köpt fler plagg än jag kan räkna till. Maria som syr kläderna är superduktig på att sy och tvättar alltid sina tyger innan hon sätter saxen i dem.

Inte nog med att det är riktiga kvalitetskläder, de håller länge i storlek. Min absoluta favorit är Singoallaklänningen som kan användas både sommar och vinter och ofta under ett par års tid. Klänningar har dottern först använt som just en klänning och när hon vuxit har den istället fått bli en tunika och det har fungerat kanonbra.

Den här gången hoppas jag på tur och önskar mig en Mysoverall till yngsta dottern som fyller tre om några veckor. Passa på att tävla du också!

Tävlingen pågår från den 5/9 till den 19/9 kl 23:59!