Monthly Archives: mars 2012

Härliga bakprylar!

Jag är ingen bakfantast men älskar alla fantastiska bakprylar som skålar, slickepottar, formar, strössel och annat. Därför kan jag ju inte motstå detta härliga paket med vispskål från IB Laursen, slickepott från Rice och vackra bull- muffinsformar från KalasForm.

 

Just nu kan du vinna detta fina paket hos Godafrestelser.blogg.se i samarbete med FikaMera! Du får själv välja färger på alla tre produkterna så skynda dig att vara med och tävla :)

Tävla om en Wigglekart!

Vinn en Wigglekart i valfri färg!

Jag är med och tävlar om en läcker Wigglekart från minimango.se hos Drömmen om 11 barn!

Visst är den läcker och en kreation som jag aldrig sett förr. Barnen skulle älska att susa omkring på en wigglekart hemma!

Titta gärna på den lilla filmen hos Drömmen om 11 barn för att se hur den fungerar. Skynda dig och var med och tävla! Tävlingen avslutas 2 april.

Sol i ansiktet!

Foto: Tom Carlsson

Foto: Tom Carlsson

Sitter vid husväggen och känner solen värma ansiktet. Helt underbart! Bara 50 m bort skvalpar Kalmarsund och ett svagt brus från Ölandsleden och Ölandsbron färdas åt mitt håll med den ljumma vinden. Kan det bli bättre än så här :)

Än så länge är det bara en enstaka båt förtöjd vid bryggorna och arbetet med att ordna alla bryggor är i full gång. Nu är det inte många dagar kvar innan båtarna glider ner i vattnet en efter en och då är snart sommaren här :)

Kan inte ladda upp bilder från mobilen så det får duga med denna bild som jag lånade men som beskriver exakt det jag ser just nu. Hur ser det ut hos dig just nu?