Kom ihåg mig

Monthly Archives: mars 2012

Härliga bakprylar!

Jag är ingen bakfantast men älskar alla fantastiska bakprylar som skålar, slickepottar, formar, strössel och annat. Därför kan jag ju inte motstå detta härliga paket med vispskål från IB Laursen, slickepott från Rice och vackra bull- muffinsformar från KalasForm.   Just nu kan du vinna detta fina paket hos Godafrestelser.blogg.se i samarbete med FikaMera! Du får read more »

Ljuvlig mössa!

Önskar jag haft en liten goding som kunde haft denna både roliga och ljuvliga mössa!. Är säkert inte svår att virka själv men för mig som är mentalt handikappad när det kommer till handarbete skulle inte våga virka denna mössa. Vad tycker du om mössan? Har du sett denna mössa förut? Kanske har du redan read more »

Designa ett rum och vinn 5.000 kr!

Vem kan motstå utmaningen i att designa ett rum? Inte jag i alla fall!   Med hjälp av ett flertal val för golv, väggar, utsikt och inredning så blev mitt inredningsbidrag så här! Vad tycker du? Vill du själv testa att designa ett rum och vara med och tävla om 5.000 kr på JOTEX? Rösta read more »

Tävla om en Wigglekart!

Jag är med och tävlar om en läcker Wigglekart från minimango.se hos Drömmen om 11 barn! Visst är den läcker och en kreation som jag aldrig sett förr. Barnen skulle älska att susa omkring på en wigglekart hemma! Titta gärna på den lilla filmen hos Drömmen om 11 barn för att se hur den fungerar. Skynda read more »

Sol i ansiktet!

Foto: Tom Carlsson Sitter vid husväggen och känner solen värma ansiktet. Helt underbart! Bara 50 m bort skvalpar Kalmarsund och ett svagt brus från Ölandsleden och Ölandsbron färdas åt mitt håll med den ljumma vinden. Kan det bli bättre än så här Än så länge är det bara en enstaka båt förtöjd vid bryggorna och read more »

annonser