Monthly Archives: december 2011

Nya mössor till flickorna!

Älskar mössor just nu och kan inte få nog av alla fina, vackra och tuffa mössor! En favoritdesigner av mössor just nu är Lilofant som syr mer än bara mössor och i fantastiska tyger med färgglada och härliga mönster.

Åpplemössan har vi även i lila men den finns i flera färger. Likaså stjärnmössan. Den finns i ett flertal olika färger. Har du inte upptäckt Lilofant än så gör ett besök på hennes FB-sida och titta på alla foton av vackra tyger och klädesplagg.

Hon har också en hemsida men det finns mkt mer att se på FB 😉

Behöver jag säga att tjejerna älskar sina mössor! Ska se om jag lyckas fota dem imorgon bitti så får ni se dem med mössorna på också.

Min nya älskling!

C3 Kapselmaskin M2 C3 Kapselmaskin M2

Fick ett erbjudande från Mecenat som jag inte kunde tacka nej till och två dagar senare står den här! Så vacker och så blänkande ny och fin. Och vilket kaffe den brygger sen…ojojoj! I´m in heaven :)

Maskinen är en C3 kapselmaskin M2 och finns i svart eller silver. Med en vattentank på 1,2 liter kan man göra många koppar kaffe och den har en kapseluppsamlare för upp till 8 kapslar. Bara att stoppa i en kapsel och trycka på en knapp. Finns tre knappar för de tre olika storlekarna på kopp man vill ha.

Det negativa är kanske att den väsnas lite mer än jag tänkt mig och att det inte går att få in ett typ lattéglas utan bara koppar i vanlig eller liten storlek. Men det kan jag leva med!

Som heltidsstuderande med Mecenatkort så får man emellanåt en hel del bra erbjudanden och detta var bara för bra för att vara sant. Leveransen gick blixtsnabbt och nu kan jag när som helst unna mig en riktigt god kopp kaffe.

Med Mecenatrabatten så kostade C3 kapselmaskinen M2 + 120 kaffekapslar 799 kr. Den finns också som ett billigare alternativ för 499 kr. Enda skillnaden är att det bara följer med 20 kapslar.

Utan Mecenat-rabatten ligger kapselmaskinen på mellan 1.290-2.300 kr. Den billigaste jag hittar är på NetOnNet för 1.290 kr men då utan kapslar.

Ett stort sortiment på olika kapslar erbjuds. Finns ett flertal espresso varianter, bryggkaffe, koffeinfritt kaffe,  te och choklad.

Givetvis finns det prova-på-paket med kapslar av olika sorter för att man ska hitta sin favorit men jag bestämde mig även här för att anta ett erbjudande om ett större paket för en billig peng.

Köpte till ett paket med ytterligare 80 kaffekapslar för endast 224 kr och kommer säkert att komplettera med både te och choklad framöver.

Så nu har jag 200 koppar ljuvligt kaffe att se fram emot i vinter :)

C3 Kapselmaskin M2

Smartson testpilot: Braun Silk-épil 7 Dual Epilator

Braun Silk-épil 7 Dual Epilator

Brukar du raka benenvintern? Rakar du armhålorna och bikinilinjen bara på sommaren? Nu finns det en ny epilator som är så effektiv och snäll mot din hud att du kan använda den överallt på kroppen, året runt!

Jag tror att jag rakar det mesta med hyvel men just benen brukar det bli med epilator. Tycker det är effektivast och gör faktiskt inte så ont som man kan tro. Men det är kanske en vanesak!? För att raka armhålorna och bikinilinjen med epilator har jag inga goda erfarenheter av.

Kanske är Braun Silk-épil 7 Dual Epilator annorlunda mot min gamla epilator. Kanske kan den göra min tredagarsstubb till en treveckorsstubb? Visst vore det fantastiskt om det dessutom gick att genomföra med minimal smärta :)

Har du testat epilator förut? Skulle du kostnadsfritt vilja testa epilator? Då ska du anmäla dig som testpilot hos Smartson så kanske du blir en av de 20 testpiloterna Smartson söker just nu för att utan kostnad testa Braun Silk-épil 7 Dual Epilator.

Är du motiverad och intresserad? Ansök då som Testpilot senast den 7 december