Kom ihåg mig

Monthly Archives: november 2011

Är ngn förvånad?

Har du någonsin tänkt över hur en kvinnas hjärna fungerar? Det är enkelt att förstå om du kollar in den här bilden: Varje liten blå kula är en tanke på något som skall göras, eller ett beslut som skall tas eller ett problem som skall lösas. Mannen har det mycket lättare, han har bara 2 read more »

Smartson testpilot: Gigaset SL910!

Gigaset SL910 är en hemtelefon som bryter ny mark och är med sin stora pekskärm lätt att förväxla med en nyare smartphone. Förutom att vara första hemtelefon på marknaden med pekskärm så bjuder den på ett flertal funktioner som gör vardagen lättare.  Den stora 3,2″ pekskärmen gör det enkelt att läsa och navigera och tillsammans read more »

Vinn Decomax dekorationssprits!

Jag tävlar hos ”Drömmen om 11 barn” om en Decomax från MikaDesign Tävlingen hittar du HÄR” Jag har precis köpt hem en macaronmatta och önskar mig en Decomax dekorationssprits i julklapp. Vore ju perfekt att vinna en Gillar du också att baka så ska du passa på nu. Tävlingen avslutas 1 december!

Neanderthalare?

Detta mycket provocerande inlägg från en läsare av vår lokala tidning Östran publicerades igår och har skapat många diskussioner kring kaffe- och matbordet idag. Är det på riktigt? Någon måste driva med oss? Är han helt från vettet? Gubbstrutt! Detta är bara några av kommentarerna som haglade idag och jag kan inte låta bli att read more »

Smartson testpilot: Dacia Duster!

Nu söker Smartson 10 stycken testpiloter som en långhelg får testa nya Dacia Duster. Jag skulle absolut inte ha något emot att få testa denna smarta SUV, speciellt som vi har börjat titta på ny bil då vår gamla är 10 år gammal nu. För oss blir det mycket stadskörning, lämning och hämtning på skola read more »

annonser