Monthly Archives: november 2011

Är ngn förvånad?

Har du någonsin tänkt över hur en kvinnas hjärna fungerar?
Det är enkelt att förstå om du kollar in den här bilden:

Varje liten blå kula är en tanke på något som skall göras, eller ett beslut som skall tas eller ett problem som skall lösas.
Mannen har det mycket lättare, han har bara 2 kulor… och de sitter inte ens i hans huvud 😉

Sänd detta vidare till kvinnor som vill ha sig ett gott skratt och män som klarar av att se verkligheten i vitögat…

 

Smartson testpilot: Gigaset SL910!

Gigaset SL910 är en hemtelefon som bryter ny mark och är med sin stora pekskärm lätt att förväxla med en nyare smartphone. Förutom att vara första hemtelefon på marknaden med pekskärm så bjuder den på ett flertal funktioner som gör vardagen lättare.  Den stora 3,2″ pekskärmen gör det enkelt att läsa och navigera och tillsammans med det smidiga användargränssnittet så får du snabb tillgång till en mängd samtalsfunktioner.

Nu har du möjlighet att vara med och testa världens första hemtelefon med pekskärm! 

Det är som vanligt helt kostnadsfritt att delta som Testpilot och det enda Smartson kräver från dig är att du delar med dig av dina åsikter på en gemensam blogg samt fyller i ett utvärderingsformulär i samband med testets slut. Gigaset är nyfikna på vad du som konsument tycker om deras produkter, både ris och ros!

Vill du veta mer innan du anmäler dig?

Ansök senast 24:e november!

Neanderthalare?

NeanderthalareDetta mycket provocerande inlägg från en läsare av vår lokala tidning Östran publicerades igår och har skapat många diskussioner kring kaffe- och matbordet idag. Är det på riktigt? Någon måste driva med oss? Är han helt från vettet? Gubbstrutt!

Detta är bara några av kommentarerna som haglade idag och jag kan inte låta bli att fundera över denna äldre gentleman (?) som uttryckligen fäller åsikter om kvinnan och kvinnans plats som känns mer stenålder än 2000-tal.

Är det bara åldern på insändaren som avgör vinklingen eller är det ett dolt kvinnoförakt bakom inlägget? Vad tror du?

Smartson testpilot: Dacia Duster!

Dacia Duster

Nu söker Smartson 10 stycken testpiloter som en långhelg får testa nya Dacia Duster. Jag skulle absolut inte ha något emot att få testa denna smarta SUV, speciellt som vi har börjat titta på ny bil då vår gamla är 10 år gammal nu.

För oss blir det mycket stadskörning, lämning och hämtning på skola och dagis, storhandling, pendling till och från jobb, lämna och hämta tonåringar på de mest konstiga platser dygnet runt och så besök hos vänner förstås. Så visst borde väl denna SUV passa oss utmärkt!

Här kommer lite info om bilen och vill du veta mer så finns det här!

Dacia Duster är en fullfjädrad, rymlig SUV med fyrhjulsdrift för under 140 000 sek. Med förhöjd markfrigång och tilltagna frigångsvinklar har den alla egenskaper som en riktig terrängbil ska ha.

Men Duster är mer än så; den passar utmärkt för familjen där alla sitter högt och med ett bagageutrymme475 liter med alla säten uppfällda finns plats även för packningen på weekendresan.  Fäll baksätet och få plats med 1 636 liter och med främre passagerarsätet fällt finns plats för t ex skidor på 2,5 meter. Dusters rymliga kupé erbjuder med andra ord bra komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning.

Anmäl dig senast på söndag 13/11!