Monthly Archives: oktober 2011

Har fått min iPhone 4S!

Igår kom den så äntligen! Vi hade tur och beställde i rätt tid så vi fick hem telefonerna på release-dagen! Blev ju lite wild-and-crazy när jag skulle beställa och valet föll på en vit iPhone 4S. Sjukt snygg och jag är jättenöjd :)

Hade sen tidigare ett fyndskal från Tradera som bara väntade på telefonen och det sitter som gjutet. Tyvärr visade det sig att skärmskyddet var av typen mirror (spegel) så jag måste köpa ett nytt genomskinligt.

Har ägnat dagen åt att ladda ner appar och göra personliga inställningar…och så lära mig spela WordFeud förstås 😉

 

Nya vinterkängor!

Vinterkängor

Idag kunde jag hämta ut både mina och 8-åriga dotterns nya vinterkängor. Har haft mina gamla kängor sen…tror det är sen slutet av 90-talet eller möjligtvis början av 00-talet. Var helt klart dags att investera i ett par nya vinterkängor.

Gillar när det är lite skaft på kängorna så det inte rasar in snö och så får de gärna vara lätta och rejäla mönster i sulan under.

Kängan till höger på bilden är min och det är en Whiteout 8 Waterproof från Merrell. Skorna är köpta på Heppo.se och det är jättebekvämt eftersom de alltid har gratis frakt och returfrakt.

Sen måste jag skicka ett stort tack till Allt för föräldrar för den fina vinsten till dottern! Ett par rejäla vinterkängor från Viking i modellen Chilly som satt perfekt på vår 8-åriga dotter och hon ville knappt ta dem av sig när det var sängdags ikväll :)

Viking ChillyMerrell Whiteout 8 Waterproof