Kom ihåg mig

Monthly Archives: juli 2011

Ny kamera!

Har funderat länge men i början på sommaren frågade jag om råd inför byte till ny kamera och fick då tips om Nikon D3100. Har tittat närmare på både den och andra märken och hade inte tänkt mig att lägga så mycket pengar på en kamera men det är ju så kul att ta kort read more »

Hemma efter Op!

Äntligen hemma igen! Fy f-n vilken resa detta varit och hela sommarledigheten har gått till att ligga på soffan och ha ont. På måndag börjar skolan igen och mitt ”sommarlov” är över.  Efter mitt första gallstensanfall 28/6 och akutbesök som blev följden hoppades jag att det var över. Men anfallen återkom var 3-4 dag. Tack read more »

Tävling – ninasmat.se!

Passa på och upptäck denna underbara webshop, ninasmat.se, med en massa fint för alla tänkbara aktiviteter i köket. Just nu kan du också vara med och fira deras 6-års jubileum genom att tävla om fina priser. En av deras nyheter är 14 olika lakritssorter både till lördagsgodis och till bakning. Själv tänkte jag testa Saltlakrits Black read more »

Bröllopsdag!

     Igår lördag den 23/7 firade vi vår 17:e bröllopsdag! Vilken dag det blev! Har ni läst mitt tidigare inlägg så vet ni att dagen började med ett akutbesök för min del p.g.a. mitt 7:e gallstensanfall på drygt 3 veckor. Det började alltså inte bra och jag var utslagen hela dagen i stort sett. Middagen read more »

Akuten inatt igen!

Är så trött! Zzzzzzzzzz! Har inte blivit mer än en dryg timmes sömn inatt. Maken jobbade i natt och jag gjorde mig i ordning för att sova vid 00:30 och kände då av gallan lite, men eftersom smärtan inte eskalerade tog jag ingen smärtlindring och la mig för att sova. Vaknade vid kl 02:15 av read more »

annonser