Kom ihåg mig

Monthly Archives: juni 2011

Akuten inatt!

Vi hade haft en toppendag trots att lillstrumpa fått feber som visade sig vara vattkoppor och kvällen avslutades med lite potatischips och filmen Unstoppable med Denzel Washington och Chris Pine. Vid 23-tiden började jag få ont i magen och funderade på vad vi ätit, eller rättare sagt vad vi inte ätit. Insåg att jag inte ätit read more »

Lillstrumpa har fått vattkoppor!

Vattkoppor har gått på förskolan mest hela vintern och på något sätt har lilltjejen klarat sig men igår insjuknade hon i feber och nu knappt ett dygn senare så börjar utslagen komma. Hoppas bara det blir lindrigt så hon slipper allt för många utslag nu när det är så varmt. Måste leta fram potatismjölet för read more »

Vill ha!

Hur söt är inte denna pusselpall från Bonde of Sweden? Positivt är att man kan designa den själv och få den i olika färger och med egen text. En helt unik och personlig pall som dopgåva eller som en allmänt härlig inredningsdetalj i badrummet, sovrummet eller köket. Hur skulle du designa din pall om du fick read more »

<3<3<3 Jordgubbar

Jag fullkomligt älskar jordgubbar! Det är bara så orättvist att de endast växer på sommaren under några fjuttiga veckor. Vill kunna njuta av solmogna jordgubbar varenda dag! Dagens gubbar avnjöts med Gammaldags gräddglass vanilj på altanen kl 21 tillsammans med maken och två av döttrarna. Trots att vi alla åt oss rejält mätta på jordgubbar read more »

Efterlysning parfym!

Fick för ett antal år sedan denna härliga parfym av min bror och har sedan dess köpt den på Kicks när flaskan tagit slut. Men nu hittar jag den inte längre och det verkar som den inte görs längre!? Finns det någon vänlig själ som kan tipsa mig om vart jag hittar Armani White Edp/Edt for read more »

annonser