Kom ihåg mig

Monthly Archives: maj 2011

Mysungar!

Är helt galen i kläder och igår kunde jag inte låta bli utan ropade hem ett jättefint linne till minstingen på Tradera. Älskar Mysungars kläder och får helt enkelt inte nog av Marias fina kläder. Flickorna älskar sina klänningar men även tunikor och tajts går bra. Besök gärna Mysungars webshop där du direkt kan köpa enstaka read more »

Studentbal!

Idag var det äntligen dags för äldsta dotterns studentbal! Vi har letat klänning i månader och med knappt två veckor till godo hittade hon äntligen en klänning, hemma hos pojkvännen! Vad är oddsen för det? Det visade sig att pojkvännes syster hade haft två klänningar och en hängde helt oanvänd i garderoben. Vilken lycka när read more »

Mina små rymmare!

Ikväll var det återigen dags att helt hysterisk springa runt i villakvarteren och jaga två döttrar som försvunnit. Att jag aldrig lär mig! 4-åringar har en vilja av stål och en fantasi som kan förflytta berg. Hon lyckas t.o.m. manipulera storasyster som är dubbelt så gammal att följa med trots att hon mycket väl vet read more »

Hittade dessa söta skor längst in i garderoben!

  Flickorna älskar sina skor och när jag tröttnar på att samla ihop skor så lägger jag dem längst in i garderoben för att de inte ska hitta dem. Problemet är ju bara att det gör inte jag heller! Letade i dotterns garderob efter en annan sak och hittade dessa små söta skor längst in read more »

Ska buzza Pepsodent anti-age!

Har fått den stora äran att testa Pepsodent anti-age tandkräm. Är Buzzador sen flera år tillbaka och har fått testa både mat, kryddor, blöjor och annat. Helt gratis! Det enda man förbinder sig att göra är att prata positivt om produkten och dela ut prover till vänner och bekanta som kan vara intresserade. Hur lätt read more »

annonser