Monthly Archives: maj 2011

Mysungar!


Är helt galen i kläder och igår kunde jag inte låta bli utan ropade hem ett jättefint linne till minstingen på Tradera. Älskar Mysungars kläder och får helt enkelt inte nog av Marias fina kläder.

Flickorna älskar sina klänningar men även tunikor och tajts går bra. Besök gärna Mysungars webshop där du direkt kan köpa enstaka färdigsydda plagg eller beställa egenkomponerade kläder.

Studentbal!

Studentbal 2011!Idag var det äntligen dags för äldsta dotterns studentbal! Vi har letat klänning i månader och med knappt två veckor till godo hittade hon äntligen en klänning, hemma hos pojkvännen! Vad är oddsen för det?

Det visade sig att pojkvännes syster hade haft två klänningar och en hängde helt oanvänd i garderoben. Vilken lycka när klänningen visade sig passa perfekt och dessutom var väldigt vacker i sin smaragdgröna enkelhet.

De senaste dagarna har det inhandlats örhängen, armband, underkläder, handväska och lösögonfransar till den stora dagen. Morgonen började vid kl. 8 då småflickorna vaknade och ville ha frukost. Maken jobbade givetvis idag så all planering hängde på mig idag.

Efter frukost slog jag snabbt in presenter till 8-åringens kompisar som bjöd på kalas på ExperimentLabbet kl 11-13. Förberedde lunchen genom att skala potatis och ta fram kött ur frysen så det skulle hinna tina. Hann klistra fast en ögonfrans på äldsta dottern innan jag fick släppa allt och köra 8-åringen till kalaset.

Hemma igen så fick jag efter en del pillande fast den andra ögonfransen och sen lite ögonmakeup innan dottern kunde börja fixa håret. Under tiden lyckades jag stressa mig igenom matlagningen och dotterns pojkvän fick avsluta lunchen medan jag hjälpte dottern att locka håret.

Blev katastrof! Hon hade lånat en locktång av väninnan som jag aldrig använt och uppenbarligen inte kunde hantera så lockarna blev allt annat än lyckade. Efter 10 minuter insåg vi att tiden inte räckte till och resultatet inte blev tillräckligt bra så då bröt vi och dottern fick platta håret igen.

Lunchen var gudomligt god, potatisgratäng och stekt fläskkarré, men tyvärr var vi tvungna att jäkta oss igenom maten. Slängde mig sen i bilen och åkte för att hämta 8-åringen på kalaset. Hem och lasta in äldsta dottern med pojkvän och sen gasen i botten till Kalmar slott.

Fotograferingen gick bra och jag lyckades väl få några bra bilder trots dotterns fånande på de flesta bilderna. Skjutsade in dem till stan och släppte av dem vid en av stans krogar där de skulle ta sig ett glas och invänta transport till Strand Hotell i Borgholm (Öland) för middag och dans resten av kvällen. Hjälp! Min lilla älskling har blivit stor och är flygfärdig. Läskigt men härligt…allt på samma gång!

Mina små rymmare!

Mina små älsklingar!Ikväll var det återigen dags att helt hysterisk springa runt i villakvarteren och jaga två döttrar som försvunnit. Att jag aldrig lär mig!

4-åringar har en vilja av stål och en fantasi som kan förflytta berg. Hon lyckas t.o.m. manipulera storasyster som är dubbelt så gammal att följa med trots att hon mycket väl vet vad de får och inte får göra.

Hittade dem till slut hemma hos en kompis i kvarteret intill men då hade alla tänkbara och otänkbara scenarion spelats om och om igen i mitt stackars plågade mammahuvud. När man väl hittar dem blir man sååå lättad att man istället blir arg och skäller som en rabiessmittad hund.

Stackars barn! De vet så väl att de gjort fel men på barns vis kan de inte hejda sina impulser och följer dem slaviskt och när de tittar med sina stora blå ögon på en och dyrt och heligt (för hundrafemtielfte gången) lovar att aldrig göra om samma dumma sak så köper jag deras löften om och om igen som den dumma kossa till mamma jag är 😉

Hittade dessa söta skor längst in i garderoben!

Andy Stracks i färgen hot pink från Trumpette! Andy Stracks i färgen hot pink från Trumpette!

Flickorna älskar sina skor och när jag tröttnar på att samla ihop skor så lägger jag dem längst in i garderoben för att de inte ska hitta dem. Problemet är ju bara att det gör inte jag heller!

Letade i dotterns garderob efter en annan sak och hittade dessa små söta skor längst in i garderoben. Givetvis har hon precis hunnit växa ur dem och därför bestämde jag mig igår för att lägga ut dem till försäljning på Tradera. De är alldeles för läckra för att ligga och damma i garderoben och här blir det inte fler barn så lika bra att se till så någon annan liten tjej får känna sig fin i dem :)

Är du intresserad hittar du en länk till mina Tradera auktioner i menyn till höger!

Ska buzza Pepsodent anti-age!

Pepsodent anti-ageHar fått den stora äran att testa Pepsodent anti-age tandkräm. Är Buzzador sen flera år tillbaka och har fått testa både mat, kryddor, blöjor och annat. Helt gratis!

Det enda man förbinder sig att göra är att prata positivt om produkten och dela ut prover till vänner och bekanta som kan vara intresserade. Hur lätt som helst! När kampanjen lider mot sitt slut rapporterar man in sina upplevelser.

Vill du också bli Buzzador och få testa olika produkter helt gratis? Registrera dig redan idag!