Kom ihåg mig

Monthly Archives: april 2011

Tenta, betyg och 4H-gården!

Har haft ångest hela påskledigheten över tentan idag. Barnen har varit sjuka och jag har inte lyckats plugga så mycket som jag borde. Efter en stökig natt så var jag gråtfärdig när klockan ringde imorse och var en halv millimeter ifrån att dra täcket över huvudet och skita i den här dagen. Kom i alla read more »

Vit drömklänning!

Det är underbart att ha 5 döttrar men oj vad det kostar. Det finns så mycket fina och alldeles bedårande söta kläder och jag kan helt enkelt inte låta bli. Var på en shoppingrunda och fick med mig denna ljuvliga skapelse till dottern som blev helt lyrisk och helst av allt aldrig ville ta av read more »

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig!

Lyckades komma iväg och träna i torsdags morse efter att ha lämnat barnen och det var sååå skönt med tanke på att jag inte tränat på 1½ vecka. Planen var att sedan åka hem och sätta mig med mitt tentaplugg (tenta på tisdag) men mina planer grusades. När jag var på väg till bilen ringde read more »

Första solbrännan!

Idag har vi njutit till 100% i solen och barnen har varit ute i trädgården nästan hela dagen. Förutom 8-åringen som är febrig sen igår Hon piggnade dock till framåt kvällen och var ute en halvtimme och jag hoppas hon vaknar feberfri imorgon Har varit en helt ljuvlig dag med 18 grader i skuggan och read more »

Familjetavla från husnrnio.se!

Idag fick vi vår beställda familjetavla från husnrnio.se och den är sååå fin! Är jättenöjd och nu väntar vi bara på att hallen ska bli färdig renoverad så vi kan sätta upp den på väggen i en fin ram. Postar givetvis bilder på det när det är klart men det kan dröja lite.   Så länge read more »

annonser