Kom ihåg mig

Monthly Archives: mars 2011

VAB igen!

Hela veckan har varit kaotisk! I måndags fick jag åka och hämta 8-åringen i skolan som låg blek och svettig på en soffa när jag kom. På tisdagen fick jag åka och hämta 1-åringen som fått ögoninflammation och feber. Även 4-åringen fick vara hemma eftersom hon blivit så störd på nätterna av allt liv och read more »

Bli Lindts nya Provsmakare!

Nu kan du ansöka om att få bli en av 150 provsmakare hos Lindt! Det enda du behöver göra är att älska choklad, ange vilka två sorter från Lindt du gillar och motivera varför. Vad har du att förlora?

Sjuka barn!

Gaaah! Vad jag är trött på alla sjukdomar Igår fick jag åka och hämta 8-åringen från skolan och hittade henne kallsvettig och blek på en soffa. När vi kom hem åt hon lunch med frisk aptit och satt sen med sina matteböcker i mer än två timmar och jobbade Inatt har hon hostat och hostat read more »

Morgonträning!

Efter att ha lämnat barnen på morgonen åkte jag direkt till gymet för att köra ett pass på knappt 1½ timme. Blev 20 minuter på crosstrainern med höga knän och ”Vakna med the voice” på TV:n. Sen en snabb runda styrketräning på 30 minuter. Testade en ny övning idag där man liksom vippar på fötterna. read more »

Betyg idag!

Fick på förmddagen mitt betyg för förra kursen ”Verksamhetsstyrning” och det blev ett VG 😀 Är omåttligt stolt över mig själv som lyckats skrapa ihop ett VG. Brukar nöja mig med ett G för mer hinner jag inte med utan att familjen blir lidande. Just nu läser jag ”Strategiskt inköp” och det är snart deadline read more »

annonser