Monthly Archives: mars 2011

VAB igen!

Hela veckan har varit kaotisk! I måndags fick jag åka och hämta 8-åringen i skolan som låg blek och svettig på en soffa när jag kom. På tisdagen fick jag åka och hämta 1-åringen som fått ögoninflammation och feber. Även 4-åringen fick vara hemma eftersom hon blivit så störd på nätterna av allt liv och var jättetrött.

I morse kunde i alla fall 4- och 8-åringen gå tillbaka till förskola/skola och jag har ”bara” haft 1-åringen hemma. Lite mysigt med bara vi två men samtidigt är det en hel del gnäll eftersom hon inte är pigg. Ser ut som hon gråtit i en vecka med sina röda kladdiga ögon. Febern verkar i alla fall ha gett med sig vilket är positivt :)

Sjuka barn!

Gaaah! Vad jag är trött på alla sjukdomar :(

Igår fick jag åka och hämta 8-åringen från skolan och hittade henne kallsvettig och blek på en soffa. När vi kom hem åt hon lunch med frisk aptit och satt sen med sina matteböcker i mer än två timmar och jobbade :)

Inatt har hon hostat och hostat och stört både oss och sina systrar så imorse fick både 8-åringen och 4-åringen vara hemma eftersom de var så trötta. Inte sjuka, bara trötta.

För en timme sen ringde de från förskolan och bad oss hämta minstingen, 1½ år, som hade ögoninflammation och feber :(

När ska detta elände ta slut?

Morgonträning!

Efter att ha lämnat barnen på morgonen åkte jag direkt till gymet för att köra ett pass på knappt 1½ timme. Blev 20 minuter på crosstrainern med höga knän och ”Vakna med the voice” på TV:n.

Sen en snabb runda styrketräning på 30 minuter. Testade en ny övning idag där man liksom vippar på fötterna. Jäklar vad det brände i vadmusklerna! Den ska jag definitivt testa igen.

Sist promenerade jag i rask takt och i intervaller 20 minuter på löpbandet. Tittade på gamla avsnitt av Ellen deGeneres som fick mig att skratta högt så de runtomkring stirrade och antagligen idiotförklarade mig där och då.

Efter duschen blev det 20 minuter i jetmassagesängen. Sååååå skönt! Klockan var då 10:30 och jag gav mig av mot bilen för att köra hem och sätta mig med böckerna. Då ringer de från skolan och meddelar att dottern är sjuk :(

Fick åka och hämta henne på vägen hem och hon var ganska blek och kall. Trodde hon skulle däcka när vi kom hem men hon åt lunch med god aptit och en glass därefter. Nu sitter hon och jobbar med matteläxan och verkar inte alls må dåligt.

Betyg idag!

Fick på förmddagen mitt betyg för förra kursen ”Verksamhetsstyrning” och det blev ett VG 😀

Är omåttligt stolt över mig själv som lyckats skrapa ihop ett VG. Brukar nöja mig med ett G för mer hinner jag inte med utan att familjen blir lidande. Just nu läser jag ”Strategiskt inköp” och det är snart deadline för den inlämningsuppgiften. Håll tummarna för att jag tänkt ”rätt”!