Kom ihåg mig

Monthly Archives: februari 2011

Rösta på nya favoritsmaken från OLW!

Jag är med och tävlar om OLWs nya favoritsmak och har skapat en egen smak som jag hoppas hamnar på butikshyllorna. Please…rösta på min Avokado crunch!

Gaaah…!

Blir så trött på bloggens CSS-fil som skriver om sig själv och hela tiden tappar mina inställningar! Fick hjälp av AFF och allt såg perfekt ut i morse men nu har färgerna på widget-menyerna trillat bort igen. Någon mer som har problem med detta?

Tävla och vinn en lyxig Bumprider ståbräda!

Kan tipsa om denna tävling hos lindasplace där du kan vinna en lyxig Bumprider ståbräda. Tävlingen sker i sambarbete med Jollyroom.se, värt ett besök!

Vinn 5 middagar med Linas matkasse!

Nu utlyser Linas matkasse en tävling för att fira att de etablerar sig på 24 nya orter. På varje ort kommer 50 matkassar ges bort. Motivera varför just du ska vinna en kasse och tipsa några vänner så är du med och tävlar. Jag är med och tävlar och hoppas givetvis vinna lyxen av 5 read more »

Färg, fika och handboll!

Ja det är schemat för denna sista söndag i februari. Idag blir det ingen dans för dottern (4 år) eftersom det är sportlov. Istället sitter jag just nu med färg i håret, välbehövligt, och när lillan vaknar blir det fika hos svärisarna eftersom svärfar precis fyllt år. Vid kl 17 smäller det då KFUM Kalmar read more »

annonser