Monthly Archives: januari 2011

Klassfest!

Igår var det då dags för klassfest igen och efter en rejält slitig dag full av aktivitet från morgon till kväll så var jag ett tag tveksam till om orken fanns att delta? Lyckades få blunda en halvtimme på eftermiddagen som gjorde underverk men fick ändå ställa in besöket hos Hanna och istället ta en snabb dusch och övertala maken att skjutsa mig till Ali direkt för att spara tid och slippa ta bussen.

Eftersom jag är inne på min 4:e vecka med ren kur, Cambridge Viktprogram, så valde jag att inte dricka någon alkohol vilket givetvis hade lättat upp stämningen något, men är jag bara på humör kan kvällen bli lika bra utan alkohol 😉

Nu var orken inte riktigt vad den borde vara efter att ha hjälpt Per flytta på morgonen och direkt därifrån åkt på pluggträff, sen handla, åka hem och fixa lunch, vila en halvtimme på soffan, hämta barnen på förskola/skola, fixa middag, äta, slå in present till Ali och till sist en snabbdusch.

Kom i alla fall iväg och när jag anlände till Ali var det redan livat :)
Blev mycket skratt, musik, dricka och gemenskap i Alis nya lägenhet som var sjukt fräsch! Framåt 23-tiden drog vi oss in mot centrum med Harrys som mål. Maken jobbade på konkurrerande krog så jag passade på att byta några ord med honom innan jag gick vidare till Harrys. Där jobbade svägerskans sambo som släppte in mig gratis :)

Är ju fattig student numera och dessutom skulle jag bara stanna en halvtimme innan det var dags att gå igenom för att hinna med bussen hem. Ellen hade efter att ha blivit mutad med mys och massor av choklad ställt upp som barnvakt under kvällen.

Hämtade ut vinsten igår!

Vann en babyvakt på Philips Avent´s FB sida och igår kom den. Kopplade snabbt in den och insåg på ett öb att vi har välsignats med en riktigt bra pryl som förenklar vardagen. Philips Avent DECT babyvaktBabyvakten larmar med både ljus och ljud och har klockrent ljud utan störningar. Dessutom går det i displayen se temperaturen i sovrummet så att det inte är för varmt eller för kallt för älsklingen.

En extra liten lyxfunktion är en liten knapp som låter mig prata med älsklingen utan att ens behöva resa mig från soffan 😉

Nyfiken och vill veta mer så kan du läsa på Philips Avents hemsida!

Testa ny pizza med Smartson!

www.smartson.se
Smartson testar årligen massor av produkter och det är du som medlem som får vara med och testa olika produkter. Just nu kan du anmäla dig på deras hemsida och vara med och testa en ny pizza. Låter det gott? Det enda du behöver göra är att anmäla dig och blir du antagen till testet förbinder du dig endast att blogga om din upplevelse under en viss tid. För mer info titta på denna film på youtube.

Smartson testpilot – Dr. Oetker pizza

Vinn barnplagg från Mysungar!

www.mysungar.se

Kläder för mysiga ungar!

Hittade Maria och Mysungar för 3 år sen och har fortfarande inte fått nog av hennes härliga barnkläder. Vår snart 4-åriga dotter fullkomligt älskar Mysungars klänningar och vill helst ha dem på sig dygnet runt. Nu är det dags för tävling och du kan vinna valfritt plagg från Mysungar så passa på och besök denna härliga sida med härliga kläder för mysiga ungar i mycket bra kvalité! Tävlingen pågår fram till 28 januari kl. 20.00. Vinnaren presenteras på www.mysungar.se den 29 januari.

Dagens visdomsord!

Du kommer till en tid I ditt liv när du inser:
♥ Vem som betyder något..
♥ Vem som aldrig gjorde det…
♥ Vem som inte kommer att göra det…
♥ Vem som alltid kommer att göra det…
Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid …♥♥♥