Kom ihåg mig

Monthly Archives: januari 2011

Klassfest!

Igår var det då dags för klassfest igen och efter en rejält slitig dag full av aktivitet från morgon till kväll så var jag ett tag tveksam till om orken fanns att delta? Lyckades få blunda en halvtimme på eftermiddagen som gjorde underverk men fick ändå ställa in besöket hos Hanna och istället ta en read more »

Hämtade ut vinsten igår!

Vann en babyvakt på Philips Avent´s FB sida och igår kom den. Kopplade snabbt in den och insåg på ett öb att vi har välsignats med en riktigt bra pryl som förenklar vardagen. Babyvakten larmar med både ljus och ljud och har klockrent ljud utan störningar. Dessutom går det i displayen se temperaturen i sovrummet så read more »

Testa ny pizza med Smartson!

Smartson testar årligen massor av produkter och det är du som medlem som får vara med och testa olika produkter. Just nu kan du anmäla dig på deras hemsida och vara med och testa en ny pizza. Låter det gott? Det enda du behöver göra är att anmäla dig och blir du antagen till testet read more »

Vinn barnplagg från Mysungar!

Hittade Maria och Mysungar för 3 år sen och har fortfarande inte fått nog av hennes härliga barnkläder. Vår snart 4-åriga dotter fullkomligt älskar Mysungars klänningar och vill helst ha dem på sig dygnet runt. Nu är det dags för tävling och du kan vinna valfritt plagg från Mysungar så passa på och besök denna härliga read more »

Dagens visdomsord!

Du kommer till en tid I ditt liv när du inser: ♥ Vem som betyder något.. ♥ Vem som aldrig gjorde det… ♥ Vem som inte kommer att göra det… ♥ Vem som alltid kommer att göra det… Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de inte read more »

annonser