Teknik

Har fått min iPhone 4S!

Igår kom den så äntligen! Vi hade tur och beställde i rätt tid så vi fick hem telefonerna på release-dagen! Blev ju lite wild-and-crazy när jag skulle beställa och valet föll på en vit iPhone 4S. Sjukt snygg och jag är jättenöjd :)

Hade sen tidigare ett fyndskal från Tradera som bara väntade på telefonen och det sitter som gjutet. Tyvärr visade det sig att skärmskyddet var av typen mirror (spegel) så jag måste köpa ett nytt genomskinligt.

Har ägnat dagen åt att ladda ner appar och göra personliga inställningar…och så lära mig spela WordFeud förstås 😉

 

Spänd förväntan!

Idag har jag och de två äldsta döttrarna förbeställt varsin iPhone 4S och vi är alla lika förväntansfulla!

Jag har hela tiden tänkt mig en svart iPhone men när det var dags att beställa blev det en vit. Känns som jag ville utmana mig själv att bryta mönster.

Svart brukar vara en trygg och säker färg medan vit känns mer skör och osäker. Patetiskt att valet av färg på mobilen kan bli så jobbigt och stort men idag är ju mobilen en förlängning av vem du är och man har praktiskt taget hela sitt liv registrerat i mobilen. Idag får vit representera en ny start och en ny oskriven sida :)

Mobilen är idag en telefon, kontaktlista, kamera, dator, social koppling i form av FB/Twitter och andra sociala medier. Mobilen är så mkt mer än bara telefon!

Jag ser fram emot den dagen då jag kan använda min mobiltelefon till att betala varor i butik. Tänk att kunna stoppa ner det jag vill köpa i väskan och sen så fort jag går ut ur butiken så registreras mitt köp i mobilen automatiskt! Visst vore det fantastiskt :)

Tekniken finns redan men än så länge är den för dyr! Men det är bara en tidsfråga innan kostnaden är mindre än nyttan av tekniken och den införs överallt. Då vågar man väl inte gå in i en butik igen för det kommer nästan bli alldeles för lätt att shoppa 😉