Vikt

Tröttare än tröttast!

Trött!Har drabbats av sån där förlamande trötthet som gör att man bara vill dra täcket över huvudet och somna om på morgonen. Mycket oro i kroppen och stora förväntningar på framtiden dränerar mig fullständigt på all energi.

I januari 2011 började jag på en ren Cambridge (Viktprogram) kur och gick på 4 månader ner 20 kg. Sedan dess har jag gått igenom den ena motgången efter den andra och har nu lagt på mig ca 8 kg igen. Känns inte alls bra och bidrar säkerligen till min trötthet.

Har startat om och är nu inne på fjärde dagen på ren kur och vågen visar redan positiva resultat vilket är kul. Målet är att köra ren kur i 3 veckor och gå ner de 8 kg jag gått upp.

Förhoppningsvis ska jag snart börja orka motionera lite också. Tränade flera ggr i veckan fram till december förra året då allting rasade. Har inte tränat alls sedan dess. Därav +8 kg på vågen!

Känner att jag behöver lite positiv feedback, tips och råd!

Hur gör du för att hålla koll på vikten? Dieter, träningsformer eller något annat som du vill dela med dig av?

Deadline och plus på vågen!

För första gången sedan 5 januari har jag fått plus på vågen och är sååå jäkla sne på mig själv. Det blev +0,3 kg vilket inte är jättemkt och egentligen väntat med tanke på den skitvecka jag haft. Alldeles för lite sömn och stress from hell har satt käppar i hjulet.

Hade deadline på en rapport idag kl 17:00 och fick iväg den kl 16:57 så det var med nöd och näppe jag hann. Var alldeles skakig i kroppen efter att jag skickat iväg rapporten. Skönt att ha det gjort men imorgon börjar nästa kurs, så ingen rast och ingen ro 😉

Vikt vecka 12!

Är nu inne på min 12:e vecka med Cambridge Viktprogram och även denna vecka blev det ett nätt -1,1 kg 😀

Verkar ha fastnat på samma viktnedgång för det har blivit -1,1 i flera veckor i rad. Missförstå  mig rätt…jag klagar inte 😉

Trots att jag slarvat en hel del så går det nedåt på vågen. Antagligen är det träningen som gör att jag trots allt slarv förbränner mer än jag stoppar i mig. Har haft några riktigt dåliga dagar då jag ätit godis vilket är helt bannlyst förutom på lördagar då jag unnar mig liite.

Måste skärpa mig och ta nya tag så det inte spårar ur nu när jag kommit så här långt!

Ögonfransförlängning!

Silja gör ögonfransförlängning!

Silja gör ögonfransförlängning!

Har ju gått ner 17 kg och kommit en bra bit på vägen till målvikten och tanken var att jag skulle belöna mig själv med lite fransk manikyr när jag nått mitt andra delmål, -15 kg. Men så besökte jag och äldsta dottern en mässa och kom att prata med Silja Johansson som driver S HUD&SPA på norra Öland.

Ögonfransförlängningen klar!

Ögonfransförlängningen klar!

Just nu erbjöd hon ögonfransförlängning, visste inte ens att man kunde göra sånt, till ett mycket bra pris och där och då bestämde jag mig för att det där måste jag testa. Så det fick bli min delmålsbelöning!

Lånad bild på ögonfransförlängning!

Lånad bild på ögonfransförlängning!

Så idag körde jag över till Öland och det tog Silja 3½ timme att limma på ögonfrans för ögonfrans men oj vilken effekt det blev. Långa filmstjärnefransar har man nu! Tyvärr var det svårt att ta en bra bild men jag har dessutom lagt till en bild jag hittade på nätet där det syns lite bättre hur det faktiskt ser ut.

Lååång dag men positivt besked!

Det har varit en riktigt lång dag i skolan idag och tyvärr hann jag inte åka och träna som planerat. Däremot så har jag varit hos min Cambridge konsulent och vågen visade -1,1 kg…yeiiiy 😀

Är orolig för min vän som återhämtar sig efter operation. Har ett lunchmöte imorgon. Ska träna efter skolan. Kanske är dottern med i tidningen imorgon 😉

Till helgen har jag en del inbokat också så förhoppningsvis flyter allt på och alla håller sig friska! Ha en bra vecka :)