Kom ihåg mig

Category Archives: Vikt

Tröttare än tröttast!

Har drabbats av sån där förlamande trötthet som gör att man bara vill dra täcket över huvudet och somna om på morgonen. Mycket oro i kroppen och stora förväntningar på framtiden dränerar mig fullständigt på all energi. I januari 2011 började jag på en ren Cambridge (Viktprogram) kur och gick på 4 månader ner 20 read more »

Deadline och plus på vågen!

För första gången sedan 5 januari har jag fått plus på vågen och är sååå jäkla sne på mig själv. Det blev +0,3 kg vilket inte är jättemkt och egentligen väntat med tanke på den skitvecka jag haft. Alldeles för lite sömn och stress from hell har satt käppar i hjulet. Hade deadline på en read more »

Vikt vecka 12!

Är nu inne på min 12:e vecka med Cambridge Viktprogram och även denna vecka blev det ett nätt -1,1 kg 😀 Verkar ha fastnat på samma viktnedgång för det har blivit -1,1 i flera veckor i rad. Missförstå  mig rätt…jag klagar inte 😉 Trots att jag slarvat en hel del så går det nedåt på read more »

Ögonfransförlängning!

Har ju gått ner 17 kg och kommit en bra bit på vägen till målvikten och tanken var att jag skulle belöna mig själv med lite fransk manikyr när jag nått mitt andra delmål, -15 kg. Men så besökte jag och äldsta dottern en mässa och kom att prata med Silja Johansson som driver S HUD&SPA read more »

Lååång dag men positivt besked!

Det har varit en riktigt lång dag i skolan idag och tyvärr hann jag inte åka och träna som planerat. Däremot så har jag varit hos min Cambridge konsulent och vågen visade -1,1 kg…yeiiiy 😀 Är orolig för min vän som återhämtar sig efter operation. Har ett lunchmöte imorgon. Ska träna efter skolan. Kanske är read more »

annonser