Kom ihåg mig

Category Archives: Mat

I´m in love!

Fick en kupong i brevlådan för ett tag sen och häromdagen var jag till affären och fick då med mig en burk Smetana hem. Vad hade jag förväntat mig? Inte så mycket faktiskt! Just denna kväll hade vi sommarvärme och grillen tändes för första gången i år. Vanligtvis är vi en familj som älskar creme read more »

Buzzador: Tex Mex Tapas!

Igår kom lådan som jag väntat på och visst ser det smaskigt ut? Santa Marias nya satsning heter Tex Mex Tapas och innehåller en massa godsaker för att enkelt kunna skapa småplock och mingelmat som får de flesta att tappa hakan. Jag är ju ingen gourmetkock och älskar såna här genvägar där jag får framstå read more »

Barnen godkänner!

   I förmiddags så gjorde barnen sina egna pop-up glassar med de nya formarna från ninasmat.se och valet föll på cola smak. Ikväll var det så dags att testa glassarna och de fick med beröm godkänt och barnen planerar just nu vad de ska testa nästa gång. Själv fick jag ju en riktig knäpp i read more »

Uppdaterat länken!

Förlåt! Jag var nog ganska trött i natt när jag la ut mitt senaste inlägg för länken blev helt fel. Det ska givetvis vara ninasmat.se och inget annat. Hoppas ni hittar något roligt! Vi har på morgonen slängt ihop lite olika pop-up glassar som nu ligger i frysen och ska testas och utvärderas senare i em. read more »

Mat

Testat långfil!

Nu kommer säkert några av er såga mig fullständigt men jag måste bara få tala om att idag har jag testat Långfil till frukost…och det var det äckligaste jag ätit på bra länge! Filen är rejält tjock, seg och trådig. Försökte liva upp den med lite cocosflarn och torkad aprikos men det blev inte bättre. read more »

annonser