Kom ihåg mig

Category Archives: Shopping

Vem älskar inte snygga väskor!

Jag är inte speciellt extravagant när det gäller min klädstil men använder gärna iögonfallande accessoarer istället. På elaofsweden.se har de just nu en bra rea med ett flertal fransväskor som faller mig helt i smaken. Denna är diskret svart men ändå tillräckligt iögonfallande för att passa min smak och skulle göra sig snyggt på min read more »

Lillstrumpas mössamling!

På begäran kommer här en bild på lillstrumpas hela (nästan) samling av mössor. Mössorna är köpta från Assitulgo, UNIKA.SMÅ. (webshopen har upphört men kika gärna in på deras blogg där det emellanåt kommer att tipsas om Tradera auktioner med ett fåtal plagg),  dOddA-design, Lilofantdesign.se och Mysungar.se. Alla går att hitta på Facebook men de två read more »

Ett paket från UNIKA.SMÅ.

Idag landade sista paketet med mössor i brevlådan. Tack snälla UNIKA.SMÅ. för mössorna som kom i posten idag Eftersom jag är en mössoholic har minstingen en hel bunt med vackra mössor så denna gången fick det bli till ett par av de andra döttrarna. Jättetråkigt att webshopen stängt men för den som ändå vill följa read more »

Fina fynd idag!

Name it butiken i Hansa City (Kalmar) stänger för gott vilket är tråkigt, men idag och ett par dagar framåt bjuds det på massor av fynd med 50% på allt i butiken Mycket är redan nedsatt på REA så tightsen kostade bara 20 och 30 kr styck. Har laddat mellandotterns garderob med en massa kläder read more »

Nya mössor till flickorna!

Älskar mössor just nu och kan inte få nog av alla fina, vackra och tuffa mössor! En favoritdesigner av mössor just nu är Lilofant som syr mer än bara mössor och i fantastiska tyger med färgglada och härliga mönster. Åpplemössan har vi även i lila men den finns i flera färger. Likaså stjärnmössan. Den finns read more »

annonser