Shopping

Lillstrumpas mössamling!

På begäran kommer här en bild på lillstrumpas hela (nästan) samling av mössor. Mössorna är köpta från Assitulgo, UNIKA.SMÅ. (webshopen har upphört men kika gärna in på deras blogg där det emellanåt kommer att tipsas om Tradera auktioner med ett fåtal plagg),  dOddA-design, Lilofantdesign.se och Mysungar.se. Alla går att hitta på Facebook men de två sistnämnda har även egna webshopar.

Idag blev det dessutom en ny mössa till mellandottern från Name It. Jag kan helt enkelt inte få nog av mössor till barnen. Det är ju en så snygg accessoar och just nu finns det mängder med härliga mönster och färger på tygerna.

Ett paket från UNIKA.SMÅ.

Idag landade sista paketet med mössor i brevlådan. Tack snälla UNIKA.SMÅ. för mössorna som kom i posten idag :)

Eftersom jag är en mössoholic har minstingen en hel bunt med vackra mössor så denna gången fick det bli till ett par av de andra döttrarna. Jättetråkigt att webshopen stängt men för den som ändå vill följa UNIKA.SMÅ. går det att läsa den nystartade bloggen.

Fina fynd idag!

Fina fynd från Name It (2012-09-20)
Name it butiken i Hansa City (Kalmar) stänger för gott vilket är tråkigt, men idag och ett par dagar framåt bjuds det på massor av fynd med 50% på allt i butiken :)

Mycket är redan nedsatt på REA så tightsen kostade bara 20 och 30 kr styck. Har laddat mellandotterns garderob med en massa kläder inför höst och vinter.

Blev 6 par tights, en lång tjockare tröja, en långärmad tröja, en klänning, en mössa och ett diadem. Allt för 400 kr! Skulle gärna fynda så billigt lite oftare 😉

Nya mössor till flickorna!

Älskar mössor just nu och kan inte få nog av alla fina, vackra och tuffa mössor! En favoritdesigner av mössor just nu är Lilofant som syr mer än bara mössor och i fantastiska tyger med färgglada och härliga mönster.

Åpplemössan har vi även i lila men den finns i flera färger. Likaså stjärnmössan. Den finns i ett flertal olika färger. Har du inte upptäckt Lilofant än så gör ett besök på hennes FB-sida och titta på alla foton av vackra tyger och klädesplagg.

Hon har också en hemsida men det finns mkt mer att se på FB 😉

Behöver jag säga att tjejerna älskar sina mössor! Ska se om jag lyckas fota dem imorgon bitti så får ni se dem med mössorna på också.