Buzzador

Smash!

Ett paket med dessa godingar, Smash!, hamnade i brevlådan häromveckan och det blev genast slagsmål här hemma om vem som skulle få smaka. Givetvis fick alla smaka på min påse och den tog snabbt slut vilket är ett bra betyg för detta nya goda snacks.

De små påsarna tog jag med mig till skolan och delade ut till kurskamraterna som glatt hjälpte till och testade. Någon tyckte att de var för salta medan någon annan tyckte de inte smakade salt över huvud taget. Beror kanske på hur mycket salt man brukar äta!? Hur som helst var det sammantagna (helt ovetenskapliga) samlade betyget att Smash! var riktigt gott!

Jag har alltid gillat popcorn men aldrig fallit riktigt för nachos och sånt. Men Smash kombinerar sött, salt och krispigt och det blir underbart gott helt enkelt. En liten strut av majs som ger associationer till popcorn med lite salt yta och sen överdragna med mjuk söt mjölkchoklad. Krispigt och gott och perfekt till fredagsfilmen! Tyvärr tar påsen slut alldeles för fort och jag skulle gärna se den i en större familjeförpackning 😉

Har sett påsarna på ICA och där kostar de ca 20 kr (100 g). Helt klart prisvärt!

Jag är Buzzador och deltar kostnadsfritt i kampanjer där jag får testa produkter och tjänster och berätta för mina vänner. I de flesta kampanjer får jag även låta mina vänner prova. Vill du också bli en Buzzador? Anmäl dig redan idag!

Buzzador – Air Wick doftpinnar

Jag är Buzzador och får kostnadsfritt testa produkter och tjänster och ibland dela ut gratisprover.

Den här gången landade ett paket med Air Wick doftpinnar. Fick två förpackningar i dofterna Midnight Blackberry & Vanilla Silk och Cool Linen & White Lilac som jag ska testa själv och ytterligare 10 förpackningar Cool Linen & White Lilac att dela ut när jag buzzar.

Jag satte doftpinnarna i vardagsrummet och startade med två pinnar och har sen testat mig fram till fyra pinnar. En lagom mild doft möter oss i vardagsrummet som känns fräscht. I badrummet satte jag doftpinnar Cool Linen & White Lilac som gör att det alltid luktar liljor och nytvättat linne vilket jag gillar. Av de två dofterna är detta den jag gillar bäst.

Antalet doftpinnar reglerar styrkan på doften och en förpackning räcker ca 1 månad. Priset i butik är 54 kr och är lite mycket för att jag själv ska gå och köpa den.

Men som sagt, Cool Linen & White Lilac luktar otroligt fräscht och gott så kanske får jag abstinens och köper mig en ny trots priset 😉

Dags för ny bil?

Vår trotjänare har hunnit bli 11 år och ålderstecknen går inte att ignorera längre. Pärlan är precis nybesiktigad och gick för 11 året igenom besiktningen utan en enda anmärkning. Så varför fundera på en ny bil?

Tja, kanske är det för att displayen enbart visar enstaka pixlar numera och är omöjlig att läsa av. Det är en konstant gissningslek att ta reda på vilken temperatur det är ute, vad klockan är eller vilket datum det är. Radiokanalerna går hyfsat bra eftersom man faktiskt hör vilken kanal som är inställd. Men vill man kontrollera förbrukning, snitthastighet och annan kördata så är det omöjligt.

Kanske beror byteskänslan på att plasten i radioantennen på taket är torr och sprucken och orsakar störningar i mottagningen, kanske är det för att bakluckans handtag har gått sönder, eller för att förra ägaren klistrat fast ett billigt solskydd på insidan av rutan som nu hänger i bitar eller kanske beror det på att de tygklädda sätena är fläckiga och fula efter barn som ätit lördagsgodis och annat i baksätet?

Egentligen finns det ingen anledning att köpa ny bil men vi har haft den så länge och den ser så skamfilad ut, men är en riktig trotjänare som (nästan) alltid startar och ligger stadigt på vägen även när den är fullastad med hela familjen.

Men det är som med den där gamla vinterjackan man tar fram varje år. Det är favoritjackan och jag älskar den men för varje år känns det tyngre att ta fram den en gång till. Är redo för något nytt nu!

SEAT Alhambra SEAT Alhambra

SEAT Alhambra

Därför ska vi leta ny bil! Det är helt enkelt dags nu. Som en skänk från ovan kom en helt perfekt kampanj från Buzzador som låter mig provköra nya SEAT och det ska bli jätteintressant att se vad bilen har att komma med. Har inte bestämt vilken modell vi ska testa än så har du erfarenhet av SEAT får du gärna tipsa och dela med dig! Vilken bil kör du idag och har du tips på bra bil, som inte kostar en förmögenhet, för en storfamilj?

Vi är en stor familj men det är sällan hela familjen är med i bilen så en vanlig 5-sits går bra, fast 7 sitsar hade varit att föredra. SEAT har en 7-sitsig modell Alhambra så jag får nog läsa på litegrann om den innan vi provkör.

SEAT Alhambra SEAT Alhambra SEAT Alhambra

Ska bli så spännande!

Jag är Buzzador och deltar i kampanjer där jag kostnadsfritt får testa produkter och tjänster! Vill du också bli Buzzador? Registrera dig idag!

Millicano vs Nescafe

Här hemma dricker vi mest Nescafe och vi har genom åren testat andra märken på snabbkaffe men inte hittat någon utmanare värdig namnet.

Därför var det med stor spänning vi öppnade burken med Gevalia Millicano här hemma. Jag kunde snabbt konstatera att Millicano är en värdig utmanare som ska testas fler gånger! Vid jämförelse med Nescafé är Millicano lite mer finmalt och löser snabbt upp sig i koppen.

Smaken är kraftig och robust precis som jag gillar mitt kaffe och Millicano passar till min glädje utmärkt i mina Caffe latté! Ett litet minus är att det är dyrare än Nescafé. Har inga exakta siffror på kostnaden men vet att den är lite dyrare än konkurrenten. Frågan är om kostnaden överväger det goda kaffet?

Har du testat Millicano? Vad tycker du om detta nya snabbkaffe?

Jag är Buzzador vilket innebär att jag får delta i olika kampanjer och testa produkter utan kostnad! Vill du också bli Buzzador? Läs mer här och registrera dig idag!

Buzzador: Tex Mex Tapas!

Igår kom lådan som jag väntat på och visst ser det smaskigt ut? Santa Marias nya satsning heter Tex Mex Tapas och innehåller en massa godsaker för att enkelt kunna skapa småplock och mingelmat som får de flesta att tappa hakan.

Jag är ju ingen gourmetkock och älskar såna här genvägar där jag får framstå som ett proffs 😉
Funderar på att bjuda hem väninnorna på en tapas-kväll och passa på att mysa lite extra.

Som Buzzador får jag utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan jag kommer med i en första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl jag passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får jag besked om det via mail. Låter det intressant? Bli en Buzzador du också och anmäl dig redan idag!