Kom ihåg mig

Category Archives: Träning

Tröttare än tröttast!

Har drabbats av sån där förlamande trötthet som gör att man bara vill dra täcket över huvudet och somna om på morgonen. Mycket oro i kroppen och stora förväntningar på framtiden dränerar mig fullständigt på all energi. I januari 2011 började jag på en ren Cambridge (Viktprogram) kur och gick på 4 månader ner 20 read more »

Påskhelgen förbi och vi blickar framåt!

Så var då påskhelgen och lovet avklarat och med den försvann också den goa värmen. Hoppas det bara är tillfälligt för nu är det alldeles för kallt för att kallas vårvärme. Ny kort kurs påbörjades i onsdags förra veckan och avslutas med tenta på fredag. På måndag börjar min LIA-praktik (Lärande I Arbete). Ska bli read more »

Lite krasslig och stukad fot!

Började känna mig lite tjock i halsen igår och hade en orolig känsla i magen. Tog mig igenom föreläsningarna men ställde in träningen. Var likadant i morse men ändå positivt eftersom det inte var värre än igår Tyvärr lyckades jag sträcka framsidan av foten när jag försökte hindra Maja från att sticka en blyerspenna i read more »

Morgonträning!

Efter att ha lämnat barnen på morgonen åkte jag direkt till gymet för att köra ett pass på knappt 1½ timme. Blev 20 minuter på crosstrainern med höga knän och ”Vakna med the voice” på TV:n. Sen en snabb runda styrketräning på 30 minuter. Testade en ny övning idag där man liksom vippar på fötterna. read more »

Deadline imorgon!

Var på gymmet och körde ett pass på morgonen efter att jag lämnat barnen. Så jäkla skönt att få träna igenom kroppen på ett måndagslugnt gym Efter det ägnades resten av dagen åt rapportskrivning med deadline imorgon. Var heeelt slut i huvudet när jag packade ihop vid 15:00 för att hämta barnen. Mellan 15-19:30 är read more »

annonser