Kom ihåg mig

Category Archives: bakning

Härliga bakprylar!

Jag är ingen bakfantast men älskar alla fantastiska bakprylar som skålar, slickepottar, formar, strössel och annat. Därför kan jag ju inte motstå detta härliga paket med vispskål från IB Laursen, slickepott från Rice och vackra bull- muffinsformar från KalasForm.   Just nu kan du vinna detta fina paket hos Godafrestelser.blogg.se i samarbete med FikaMera! Du får read more »

Tävling – ninasmat.se!

Passa på och upptäck denna underbara webshop, ninasmat.se, med en massa fint för alla tänkbara aktiviteter i köket. Just nu kan du också vara med och fira deras 6-års jubileum genom att tävla om fina priser. En av deras nyheter är 14 olika lakritssorter både till lördagsgodis och till bakning. Själv tänkte jag testa Saltlakrits Black read more »

Chokladmuffins!

Fyndade nya muffinsformar på Åhlens igår och imorse testade jag formarna genom att baka kladdkakemuffins. Gjorde en vanlig muffinssmet och slängde i en näve choklad chips också. De blev precis så där lagom kladdiga och goa som jag hoppats. Rörde ihop en frosting med kaffesmak och toppade allt med jordgubbar. Suveränt gott och så enkelt att det nästan read more »

I <3 Shopping!

Har varit en lugn dag och jag har lyckats spendera några timmar på tumanhand med äldsta dottern Emelie som varit på besök i helgen. Lämnade nyss av henne vid stationen för vidare transport med KLT buss till Byxelkrok (norra Öland). Jag och Emelie gjorde en shoppingrunda på stan då hon behövde nya byxor och jag skulle read more »

Har hämtat paketet idag!

Beställde ju lite saker från ninasmat.se och idag kunde jag hämta ut paketet. Av någon anledning hade de skickat paketet till helt fel utlämningsställe så jag fick åka en omväg för att hämta det. Tyvärr kunde jag inte öppna det direkt eftersom jag hade dottern med mig som skulle på simskola och fick motvilligt lägga det read more »

annonser