Kom ihåg mig

Category Archives: Familj

Ljuvlig mössa!

Önskar jag haft en liten goding som kunde haft denna både roliga och ljuvliga mössa!. Är säkert inte svår att virka själv men för mig som är mentalt handikappad när det kommer till handarbete skulle inte våga virka denna mössa. Vad tycker du om mössan? Har du sett denna mössa förut? Kanske har du redan read more »

100 Middagar!

Måste ju bara tipsa om denna toppentävling för alla trötta småbarnsmammor som behöver en måltid serverad till en billig peng någon gång ibland. Själv tillhör jag definitivt den skaran! Är inte jätteförtjust i att laga mat så länge det är ett MÅSTE, men när jag får lust är det hur kul som helst. Speciellt när read more »

Höstlov och Leos Lekland

Igår lyckades jag ta hela dagen ledigt och tog med flickorna till Leos Lekland. För att kombinera nytta med nöje så stämde vi träff med väninnan och hennes barn. Perfekt kombo för både vuxna och barn. Barnen får leka och springa tills de storknar och vi vuxna får lite lugn och ro att för en read more »

Snyggo!

  En av de sista sensommardagarna när jag höll på att rensa bort alla sommarskor hittade lillstrumpa mina högklackade träskor och kunde givetvis inte motstå en provtur i dem Visst är hon snygg!

Skön stil :)

Ikväll hittade jag 2-åriga dottern hängandes mellan soffan och soffbordet när hon skulle läsa nattsagan. Kan inte annat än bli imponerad av hennes styrka och vighet

annonser