Familj

100 Middagar!

Måste ju bara tipsa om denna toppentävling för alla trötta småbarnsmammor som behöver en måltid serverad till en billig peng någon gång ibland.

Själv tillhör jag definitivt den skaran! Är inte jätteförtjust i att laga mat så länge det är ett MÅSTE, men när jag får lust är det hur kul som helst. Speciellt när det blir så där superbra, som förra helgen då jag lagade honungsrostade tjocka revben och fick såsen så där gräddigt perfekt både i smak och konsistens :)

Tävlingen avslutas Söndagen den 13 November kl 18.00

Höstlov och Leos Lekland

Igår lyckades jag ta hela dagen ledigt och tog med flickorna till Leos Lekland. För att kombinera nytta med nöje så stämde vi träff med väninnan och hennes barn. Perfekt kombo för både vuxna och barn. Barnen får leka och springa tills de storknar och vi vuxna får lite lugn och ro att för en gångs skull sitta och föra ett normalt samtal 😉

Eftersom vi har höstlov här nu räknade vi med mycket folk och var där redan kl. 10 när de öppnade. Hittade ett bra bord med bra överblick på leklandet och sen var det bara att släppa iväg barnen som glatt skuttade bort och försvann mellan palmer och klätterställningar.

Väninnan och jag satt lugn kvar och fikade och snackade strunt och emellanåt dök barnen upp för att dricka lite och så småningom även för att äta lunch. Varannan timme dök Leo upp och barnen blev som tokiga. Då menar jag inte bara våra barn utan ALLA barn.

Hade blivit ganska fullt på Leos framåt lunch och ljudnivån var fruktansvärd. Men oj vad barnen hade kul!

Den enda nackdelen med Leos är att för oss föräldrar som sitter still en hel del är det fruktansvärt kallt och mina händer och fötter var som isbitar. La handväskan på golvet och fötterna ovanpå i förhoppningen att det skulle isolera lite men hua vad kallt det var.

Så småningom när klockan passerat 16 tyckte vi att nu räcker det för idag men barnen var fortfarande ovilliga att åka hemåt så det dröjde ytterligare en halvtimme innan vi lyckats övertyga dem om att det var dags 😉

Det blev en toppendag helt enkelt trots ett par brännmärken på armbågarna eftersom jag missat att kontrollera så flickorna hade långärmat innan vi åkte!

Vad har du för erfarenheter av Leos Lekland?